עצוב בהחלט ו ששיתפת אותנו בתמונות האלה!
M master drums New member 15/4/05 #22 .......... לפחות עכשיו אין תורים ממש נראה מפחיד!הייתי בהלם כשראיתי את זה נמרוד! בחנויות היו מוצרים? זאת פעם ראשונה שהטרמינל הזה חשוך(לא?)!!
.......... לפחות עכשיו אין תורים ממש נראה מפחיד!הייתי בהלם כשראיתי את זה נמרוד! בחנויות היו מוצרים? זאת פעם ראשונה שהטרמינל הזה חשוך(לא?)!!
J JuveFan New member 15/4/05 #24 אין כלום בחנויות הכל הפוך, מבולגן ומלוכלך. כאילו עברה שם שואה גרעינית.
R RAN GT New member 15/4/05 #25 שאלה.... עכשיו שיש טרמינל 3..מה עושים טרמינל 2 וטרמינל 1?.... תודה...רן!
ה הנכד של New member 15/4/05 #27 ../images/Emo108.gifטרמינל 1 עדיין משמש לטיסות פנ פנים. הרחבה של טרמינל 2. משמשת לחניות של מטוסים פרטיים, ארקיע ואל על שלא בטיסות.
../images/Emo108.gifטרמינל 1 עדיין משמש לטיסות פנ פנים. הרחבה של טרמינל 2. משמשת לחניות של מטוסים פרטיים, ארקיע ואל על שלא בטיסות.
M Matan103 New member 15/4/05 #28 אבל אתה רואה פה תמונות של טרמינל 1 ריק, אז איך אתה אומר שהוא משמש לטיסות פנים?
J JuveFan New member 15/4/05 #30 לפי מיטב הבנתי מגזר A יהפוך לטרמינל טיסות פנים. טרמינל 2 יהפוך למחסן או שיהרס.
ש שלזינגר New member 15/4/05 #31 שמעתי שהאחד האזורים- נראה לי טרמינל 2- יהפוך למוזיאון של תעופה/ על היסטורית נתב"ג/ על הסטורית התעפה בישאל...?
שמעתי שהאחד האזורים- נראה לי טרמינל 2- יהפוך למוזיאון של תעופה/ על היסטורית נתב"ג/ על הסטורית התעפה בישאל...?