תמונות מלונדון...

HELLAS

New member
תמונות מלונדון...

במשך שנותי הרבות בלונדון הייתי מגיע לעיתים קרובות לנמלי התעופה GATWICK וגם HEATHROW ומתמקם באחד מנקודות התצפית. עדיין לא הייתה לי מצלמה דיגיטלית ולכן איכות התמונות (כמו אלה מברזיל) לא משהו, אבל בכל זאת.... הנה התוצאות..... יום טוב לכולם. נתחיל עם QF היקרה לליבי

HELLAS

New member
אם QF מגיעים מרחוק, אז הנה

חברה שמגיעה מעוד יותר רחוק......

HELLAS

New member
על התמונה הבאה הדבקתי את

הלוגו שלה (שלקחתי מאיזו פרסומת).....

e dor

New member
אני עדיין חושב

שהחברה הזאת גנבה את הסמל לרשות הדואר
אחלה תמונות ! תודה ששיתפת.

HELLAS

New member
ואם אנחנו כבר באותו איזור....

החברה מהמדינה השכנה.....

HELLAS

New member
עדיין באותה יבשת...

בזמנו הטיסה הייתה מגיעה מניירובי דרך אמסטרדם. לא יודע אם גם היום זה אותו מסלול - אבל היום הטיסה מבוצעת על ידי B767

HELLAS

New member
ואחרונה...

המטוס הזה טס לו עד היום ! שבוע הבא עוד תמונות... סופ"ש נהדר לכולם.

HELLAS

New member
../images/Emo51.gif אריסטובלוס

אחלה תמונות - בהחלט לא דבר שרואים כל יום. מעניין כמה זמן היה לוקח לטוס אז בין ברזיל למקומות אחרים בדרום אמריקה, שלא לדבר על אירופה.....

HELLAS

New member
לא יאומן !

זה רק מראה כמה עולם התעופה התקדם משנות ה50, 60. לונדון לבודפשט 9 שעות !!!! - מי היה מאמין שבתוך מספר שנים יהיה מדובר בגג שעתיים טיסה. השאלה היא האם בעוד 50 שנה יסתכלו על המטוסים הכי מודרניים היום ויצחקו על זה שלטוס מתל-אביב ללונדון לקח 5 שעות..... מה נראה לכם?

נראה לי שלא

עם ה"התקדמות" של התעופה בשנים האחרונות... כנראה שבעוד 50 שנה זה ייקח שעה וחצי
החברות תעופה פשוט מעדיפות את השיטה של "אם זה עובד, למה לתקן?" ובמקום ליזום שינויים וחידושים (קונקורד..), הם נשארים ב"ישן ועובד". הדוגמא הכי טובה לזה הם הבואינג והאירבס החדשים... הם יגיעו לשם באותו הזמן כמו קודמיהם - רק עם יותר אנשים, ואולי יותר בנוחות.

e dor

New member
כי זה סדר העדיפויות היום

אחרי שראו שמטוסים כמו הקונקורד הם מסוכנים וצריך להמתין לטכנולוגיה מעט שונה כנראה.

לטכנולוגיה לא מחכים

טכנולוגיה צריך לפתח. בקשר לקונקורד... אני ממש לא מכיר אותו "לעומק", אז אני לא יודע כמה הוא היה מסוכן. אני כן יודע שהיו לו את הבעיות שלו... אבל, אל תשכח, הוא נבנה לפני 30 (!) שנה. עם טכנולוגיה עדכנית, אני בטוח שהוא היה יותר טוב. הבעיה היא שרוב האנשים לא היו מוכנים לשלם מחיר גבוה יותר פשוט כדי להגיע יותר מהר, במיוחד כשחברות התעופה מתחרות על "מי יותר זול", ולא "מי יותר מהיר". ומכאן לדעתי באה הגישה של יותר גדול (אירבס) או יותר זול (בואינג). אבל מי יודע, אולי "מחר" אחת החברות האלה תקשיב לאיזה ממציא משועמם שכבר גילה שאפשר לבנות מטוס מחומרים מרוכבים, עם טכנולוגיה עכשווית, שיגיע יותר מהר ויותר זול... (כמו הצוות שטס מסביב לעולם לאחרונה) אבל בתחום הזה, אני פסימי.

למעלה