תמונות מלונדון..
ש שמיים כחולים2 New member 19/2/07 #26 תודה../images/Emo140.gif ושאני אבין.. טסת במיוחד??? או שהיית בחופשה בלונדון או שאביב לא ידע והמעריצים שלו גם חוצים יבשות בשבילו ... ואגב, זה נכון מה שפורסם היום שהוא נחתך ביד והמשיך לנגן מדמם? בתמונות שלך לא רואים דבר כזה..
תודה../images/Emo140.gif ושאני אבין.. טסת במיוחד??? או שהיית בחופשה בלונדון או שאביב לא ידע והמעריצים שלו גם חוצים יבשות בשבילו ... ואגב, זה נכון מה שפורסם היום שהוא נחתך ביד והמשיך לנגן מדמם? בתמונות שלך לא רואים דבר כזה..
י ים רגשות משוגע New member 19/2/07 #28 אלא אם כן יש תקריב על היד אני לא חושב שאפשר לראות חתך שנוצר ממיתר קרוע
H here they come New member 19/2/07 #31 נסעתי במיוחד והוא יודע. ויש לי תמונה עם דם על הגיטרה אני אעלה אותה יותר מאוחר.
א ארינה ארינה New member 20/2/07 #50 אממ... כסף? טירחה? כאילו, סחתיין, אבל מאיפה האמצעים האלה? אני לא הייתי מסוגלת
P plane crazy New member 20/2/07 #51 למה לא? אני לא מבין מה מוזר בזה.. יש לו הופעה בקנדה? קונים כרטיס וטסים.. מה הבעיה? *ציניות* וברצינות.. למה עשית את זה ומאיפה כל הכסף והזמן?!
למה לא? אני לא מבין מה מוזר בזה.. יש לו הופעה בקנדה? קונים כרטיס וטסים.. מה הבעיה? *ציניות* וברצינות.. למה עשית את זה ומאיפה כל הכסף והזמן?!
H here they come New member 20/2/07 #54 הטיסה הייתה סבבה לגמרי אפילו היינו באותה טיסה עם אביב וכל הלהקה ישבה איתנו באותה שורה במטוס. ומה עשיתי שם? כיף חיים.
הטיסה הייתה סבבה לגמרי אפילו היינו באותה טיסה עם אביב וכל הלהקה ישבה איתנו באותה שורה במטוס. ומה עשיתי שם? כיף חיים.