אני לא אנסה להסביר
J Jack the Stripper New member 20/2/07 #40 ברור... אבל אתה לא מצפה מסטיבן ללכת עם חולצה של חומוס אחלה, נכון? מעניין מה הסיפור של החולצה הזאת באמת
ברור... אבל אתה לא מצפה מסטיבן ללכת עם חולצה של חומוס אחלה, נכון? מעניין מה הסיפור של החולצה הזאת באמת
M moon light boy New member 20/2/07 #37 איך?! איך אתה תמיד עושה את זה?! עכשיו, הרגע (!!!) הייתי מתחלף איתך... כמה זמן שלא ראיתי אותו בהופעה... מה שהצבא עושה לאנשים.. רם, הכל מקנאה... תהנה לך שם בלונדון
איך?! איך אתה תמיד עושה את זה?! עכשיו, הרגע (!!!) הייתי מתחלף איתך... כמה זמן שלא ראיתי אותו בהופעה... מה שהצבא עושה לאנשים.. רם, הכל מקנאה... תהנה לך שם בלונדון
ס סכין חדה של געגוע New member 20/2/07 #38 תמונות מדהימות!!! איך הייתה ההופעה? ויש לך תמונה עם הדם על היד?
E ester233 New member 20/2/07 #46 :]]] אני לא מאמינה שאנשים יחצו יבשות וימים כדי להגיע לאביב לא שאני לא הייתי עושה את זה אבל אם היה לי מספיק אומץ [וכסף ]
:]]] אני לא מאמינה שאנשים יחצו יבשות וימים כדי להגיע לאביב לא שאני לא הייתי עושה את זה אבל אם היה לי מספיק אומץ [וכסף ]
H here they come New member 20/2/07 #49 נהנתי מאד ואין לך מה להאמין או לא להאמין, זה כמו ללכת לכל הופעה אחרת רק יותר יקר.
ל לילה טוב לך ליאור New member 20/2/07 #60 למה לא להאמין? זה הכי שטויות בעולם...מזה לונדון...אם יש לך כסף זה בדיוק כמו ללכת להופעה רגילה...