תמונות מפסטיבל יא סאלאם - יום שני

• פותח הנושא PbD
  • פורסם בתאריך
ההפתעה שלי בפסטיבל!

אתם בטח מכירות את ההרגשה, שאתן לומדות עם מישהי בשיעורים ורואות שהיא רוקדת יפה וש"יש לא האת זה". אבל חברה עד שלא רואים את האדם באמת ובתמים מופיע לבד ומעצמו ולא בשיעור אתם לא מבינים עד כמה הריקוד שוכן בבנאדם. בקיצר ליקי, לא ידעתי שאת רוקדת כל כך יפה, כלומר ראיתי שאת רוקדת יפה אבל כשאת לבד על במה הכל יוצא החוצה בצורה צדהימה. נהנתי מאוד

dvd2000

New member
כל הכבוד לך על ההשקעה PbD ../images/Emo140.gif

תרשה לי להחמיא לך על הצילומים המאוד יפים ותרשה לי להגיד לך יא סאלם על הצילומים חחחח : ) פשוט מאוד משמח לראות מה נעשה בפסטיבלים וממש כיף לראות את הצילומים וזוויות הצילום . וגם כיף להכיר את האנשים שעומדים מאחורי הכינויים תודה רבה וחג שמח

אורלי----

הסטירה לפנים שחטפתי בפסטיבל הייתה ממנה. אין מילים. כדי להבין צריך לראות את השלמות.

אורלי פורטל - גם אני ראיתי אותה בפסטיבל של

שנה שעברה. היא הדהימה שם את כולם. האגן שלה משוחרר לחלוטין, והיא מניעה אותו בעוצמות אדירות ושובות את העין והנשמה. ממש תענוג להסתכל עליה כשהיא מניעה אותו, בחופשיות מעוררת קנאה, הייתי אומרת
. היא גם הדהימה אותנו שם כששרה את השיר סוואח של עבדול חלים חאפז בליווי להקת הנגנים והזמר הסתכל עליה בהערצה ממש. כולם מסביב הקשיבו מהופנטים לקולה המסלסל. לכן אני מבינה את ההתלהבות שלך ממנה, עדי.

בייקר היא החביבה עלי מבין הרקדניות בארץ.

הייתי הולכת הרבה לביבלוס כדי לראות אותה. היא כל כך נשית כל כך רגשית שהיא מביאה את כל מי שרואה אותה להיסחפות אמוציונית מטורפת. אני קוראת טיגר לכל מי שאומר שהריקוד הוא זול , לראות אותה רוקדת ואחר כך לדבר שוב

אוי זה היה קטע ענק!!!

הבחור פשוט מנגן עם הפה טרוקה שאתם לא מאמינים נשמע ממש אותו הדבר!!! זו הייתה ההופעה האחרונה שסגרה את ערבי הפסטיבל. היה מרגש וכל הבנות פשוט נעמדו על הרגליים מההתלהבות מפיפי. היה מדהים

למעלה