דיייי אני ממש ממש ממש בשוקקקקקקק
T TOUSH New member 9/5/06 #259 זה יקיר../images/Emo6.gif אוי איזה נוסטלגיה התמונה הזאת אמא'לההההה זה היה בראשל"צ וואי עם עומר חלי טל וכולם פששש לפני כמעט שנתיים
זה יקיר../images/Emo6.gif אוי איזה נוסטלגיה התמונה הזאת אמא'לההההה זה היה בראשל"צ וואי עם עומר חלי טל וכולם פששש לפני כמעט שנתיים
T TOUSH New member 9/5/06 #261 וווואי הנה עומרוש שלי../images/Emo99.gif חברה שלי ממש טובה מתה עליה [זאת מהצד השני של אגם בצד השני עם הכתום זאת חלי] וואי הן ממש קטנות כאן
וווואי הנה עומרוש שלי../images/Emo99.gif חברה שלי ממש טובה מתה עליה [זאת מהצד השני של אגם בצד השני עם הכתום זאת חלי] וואי הן ממש קטנות כאן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/5/06 #266 בננות תודה רבה../images/Emo110.gif ושיר אני חושבתת שאם למישו יש תמונותת שישש לכולם אז איןן טעם להכביד סתםם על השרשורר.. אם למישו יש הוא ישייםם..
בננות תודה רבה../images/Emo110.gif ושיר אני חושבתת שאם למישו יש תמונותת שישש לכולם אז איןן טעם להכביד סתםם על השרשורר.. אם למישו יש הוא ישייםם..
א אייללוש New member 9/5/06 #268 ../images/Emo45.gifלכן לא שמתי סתם ככה...אבל נגיד היא שמה היא ורעות מלא שאני לא הכרתי נגיד... אז זו בעיה יכול להיות שלי התמונה מובנה מאליו ולאחרות לא...
../images/Emo45.gifלכן לא שמתי סתם ככה...אבל נגיד היא שמה היא ורעות מלא שאני לא הכרתי נגיד... אז זו בעיה יכול להיות שלי התמונה מובנה מאליו ולאחרות לא...
ש שיר חולה על אגמי New member 9/5/06 #273 ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif
ש שיר חולה על אגמי New member 9/5/06 #274 ../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif
ש שיר חולה על אגמי New member 9/5/06 #277 ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif
א אייללוש New member 9/5/06 #275 אבל תשימי מלא כי לקחו לי בחופש את המחשב והחליפו לחדש ואין לי המון[טוב יש לי]אבל אני לא יודעת כבר מה יש לי צריך להשכיר אנשים שיעשו לי את העבודה ויסדרו לי הל
אבל תשימי מלא כי לקחו לי בחופש את המחשב והחליפו לחדש ואין לי המון[טוב יש לי]אבל אני לא יודעת כבר מה יש לי צריך להשכיר אנשים שיעשו לי את העבודה ויסדרו לי הל