תמונות נדירות שעוד לא ראיתם

יווווווווו רעותי תודההההההההה!!!!!

לא היה לי כמעט כלוםם!! ותמונה 34 מ-ד-ה-י-מ-ה!!! ובתמונה 36 רואים את אורוש חחחחח

בנות תכנסו, ובמיוחד רעות!../images/Emo206.gif

רעות, האמת, הגזמת! כל יום את פותחת שרשור חדש. זה לא והלך ככה רעות!. הפוורם נהיה איטי בטירוף, בנוסף לכך שאת שרשור ההצבעות שמאשה פתחה לא רואים באופק, שהוא יותר חשוב מהתמונות. גם תמונות זה דבר חשוב אך לא צריכים לפתוח כל יום שרשור. בשביל התמונות קיימות הגלריות! אפשר לפתוח שרשור ברגע שיש קמפיין חדש או ערב כלשהו שאגם מופיעה בו. אך לא כל יום!, אני כבר בקושי יכולה להיכנס לפורום, כל השרשורים האלה מעמיסים על הפוורם. אם את רוצה להראות לנו תמונות נדירות (ד"א, רובם כולם מכירים) תיכנסי לגלרייה ותבחרי באיזה גלרייה לשים אותם. אני בטוחה שכולם ממש מודים לך על התמונות., אבל את מסכימה יאתי שעדיף שהתמונות יהיו קיימות בגלרייה ולא כל יום לפתוח שרשור שמעמיס על הפורום? אני לא באה לפגוע בך, את יודעת שאני מתה עלייך. אבל הגזמת.

../images/Emo45.gif ../images/Emo205.gif

אבל יש בעיה
השרשור הקודם של התמונות היה ממש עמוס כבר שהוא אפילו לא הצליח לקפוץ למעלה ואני שאלתי אם כדאי לפתוח שרשור חדש של תמונות ואמרו לי שכן... אז אני באמת שלא אפתח כל יום שרשור על זה..אני לא משוגעת. ובקשר להכניס לגלריה
אין לי כח
אז מישהי מתנדבת להכניס לשם ת'תמונות האלה
וד"א: לא כווווווולם רואים ת'תמונות שאני שמה.. זה שאת מכירה את כל התמונות של אגם זה לא אומר שעוד הרבה מכירים
כפרעלייך
מואההה

רעות!, כנסי מותקק

זה לא משנה אם מכירים או לא. את מסכימה איתי שאין סיבה לפתוח את השרשורים האלה שמעמיסים על הפורום אם יש גלריות? אני האמת לא יכולה להגיד לך כלום.. תבקשי מאביחי הסבר, הוא המקצועי פה

אבל המילים שלו שוקלות יותר משלי:)

לו יש סמכות
בכל מקרה, אל תפתחי יותר שרשורים כאלה פליזזזזזזזז אני בקושי יכולה להיכנס לפורום בגלל האיטיות.. תכניסי לגלריות:) אני אעזור לך אם בא לך:) אני עפה לישון לילה טובבב

חח, טוווווווווף../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif

איזו חננה
מה את הולכת לישון ב-21:44
את כמו אבא שלי: "רעות, לכי לישון מאוחר"
טוב, לא ממש כמו אבא שלי

yair hazout

New member
תמונות נדירות שעוד לא ראיתם../images/Emo8.gif

רעות הבאתי הקפצה גדולה בשבילך לשרשור הענק הזה. יאללה תוסיפו כולכם, שאני אוכל להוסיף אותו ל"טאגליינס".

ואייי יש לי ממממממממללללאןןן../images/Emo108.gif

שאין סיכוי שראיתם!! אני ישים מחר אם יהיה לי זמן..

yair hazout

New member
טוגלן לטאגליינס../images/Emo13.gif

כל הכבוד, ואתם מוזמנים להוסיף לכאן תמונות נוספות למרות שהשרשור עמוס.

למעלה