תמונות ספויילר

קצת על הפרקים הבאים (אין ספויילרים)

כאמור, אין פה ספויילרים, אבל כיוון שזה עניין רגיש אני אפרט - יש פה מידע על הפרקים 6 ו-7, אין שום דבר שקשור לעלילה או יכול להרוס לכם את הצפייה. בקיצור, יש פה פחות ספויילרים מבתקציר של הפרקים. פרק 6 (Spin) ופרק 7 (Hunting) הם שני פרקים כיפיים מאוד. לפי דעתי פרק 6 הוא אחד מהפרקים הכי מצחיקים בהאוס עד עכשיו (זה ו-Kids העונה הקודמת). יש בו המון סצינות משעשעות. בשני הפרקים האלה סטייסי מופיעה הרבה יותר מבפרקים הקודמים - זה טוב למי שאוהב אותה, פחות למי שלא
. בכל אופן, כמו תמיד, הנוכחות של סטייסי מוציאה מהאוס את הצדדים המעניינים שלו. (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוונת, אתם צריכים לראות שוב את 2.01 (Acceptance)
) בפרק 7 יש המון התרחשות מעניינת וגם קצת character development, שזה תמיד טוב. גם בו יש הרבה קטעים משעשעים (פחות מב-6
). גם האינטראקציה של הרופאים שלנו עם החולה השבועי מעניינת במיוחד. חוץ מזה, בשני הפרקים יש שיחות האוס-ווילסון משעשעות למדי. ווילסון
. בקיצור, יש לכם למה לצפות! ^^ ושוב, אל תחפשו רמזים, אין פה שום דבר שקשור לעלילה, ברצינות שאין...

ותמונות מהפרקים: ../images/Emo29.gif

שוב, אני חוזרת, התמונות לא מהוות ספויילרים. אם אתם בכל זאת לא רוצים, פשוט אל תפתחו אותן.

Hieros Gamos

New member
אני לא יכולה עם זה. אני יודעת מה

המשמעות מאחורי התמונה הזאת וזה פשוט גורם לי לROFLMFAO

DarkMagic17

New member
מטריד מאוד.../images/Emo28.gif

מטריד שאני יודעת מה פירוש האותיות האלה, כל אחת ואחת מהן
האשם בכך צריך להיענש. אני אתקשר אליו מחר. כןכן

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה, Rolling on the floor laughing my fuc*ing as* off?
אני יודעת את כל הקיצורים המטומטמים האלה. בפורום אחד הייתי משתמשת בהם כל הזמן ולא היו מבינים אותי (הייתי גם ממציאה משלי) אז פתחו לי מילון מונחים
*חשה מיוחדת*

DarkMagic17

New member
לא התקשרתי אליו בסוף../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אבל עברתי ליד הבית שלו (נו, ליד ירושלים
), המממ.

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

ToryMaster

New member
התמונות הן מפרקים שלא שודרו?

אם כן, פשוט תסמנו ספוילר, מה הבעיה?

Hieros Gamos

New member
ספוילר זה משהו שהורס. התמונות לא

הורסות שומדבר מה שאומר שהן לא מספיילרות. כלומר זה לא ספוילר

ToryMaster

New member
העניין הוא

שאם זה מכיל פריטי מידע מהפרקים שעוד לא שודרו בארץ, צריך לחשוב על זה כספוילר, כי מה שלך לא הורס, לי יכול כן להרוס.

Hieros Gamos

New member
אבל זה לא מכיל פרטי מידע על הפרקים

אויויוי!! (
) האוס נמצא בפרק! מפתיע ביותר בהתחשב שלסידרה קוראים האוס! רגע, הוא מדבר בטלפון!!!!! זה ממש לנסות להיכנס בקטנות. בעיקר כשמי שמפרסם את זה היא אחת ששונאת ספוילרים ברמות (לא אני. אני מכורה אליהם. they're as addictive as vicodin
סתם זו ביקורת שאמרו על האוס. למרות שהיא תופסת לספוילרים)

למעלה