תמונות ספויילר

ToryMaster

New member
תגידי, את צוחקת עלי או שאני רגישה?

סליחה באמת, אני מתנצלת על מעעלי המוח שלי, שאיכפת לו מדברים כאלה. באמת, אני לא אעשה את זה, אני נשבעת.

יש ספויילר, ויש הגזמה. ../images/Emo29.gif

האוס מופיע בפרק זה לא ספויילר. באותה מידה שתמונה של האוס עומד או יושב לא באמת יכולה להחשב כספויילר. ספוייל = להרוס. מה זה הורס לך לראות את האוס יושב?

ToryMaster

New member
אני לא יודעת מה

אבל אני מעדיפה שיזהירו אותי לפני. מה מפריע לך לשים אייקון?

זה מפריע לי ../images/Emo29.gif

כי ספויילרים מבריחים אנשים. השרשור הזה הוא לא בשבילי, הוא בשביל אנשים אחרים והוא בשביל להכניס חיים לפורום. אני רוצה שגם אנשים שנמנעים מספויילרים יקראו אותו. ונזהרתי מאוד בשביל זה, לא כתבתי רמזים על העלילה בהודעה הראשונה, לא שמתי תמונות שמכילות פרטים על מה שקורה בפרק, כלום, שומדבר שלא ראינו כבר קודם. באותה מידה התמונות יכולות להיות מכל פרק אחר ואף אחד לא ידע בכלל. וחוץ מזה, בשביל האנשים שזה כן מפריע להם, כתבתי בתחילת ההודעה שזה קשור לפרקים 6 ו-7 שעוד לא שודרו, וכתבתי שמי שלא רוצה שלא יקרא. זה מספיק אזהרה בשביל הודעה ותמונות שלא מכילות ספויילרים.

סליחה על ההתערבות... אממ

פשוט תשימי אייקון וכל אחד יחליט לעצמו מה הוא רוצה לעשות זה הכי פשוט.. חבל להתווכח..

DarkMagic17

New member
תפתחיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

בשבילי, נו
אני נכנסת
זה במקום לשלוח לי את התמונות באייסי

תמונות ספויילר ../images/Emo58.gif

השרשור הזה לא נמחק רק בגלל שחבל לי על ההשקעה שלכם. למה אתם לא מסמנים?

Hieros Gamos

New member
עזבו תמונות. אני ממש צריכה ../images/Emo58.gif

לדבר עם מישהו שקורא ספוילרים. WTF?! איך אפשר פשוט להעלים את הכאב רגל של האוס כשעושים לו ניתוח בבטן ובצוואר אחרי שירו בו?! זה יותר פאקינג תלוש מהבחור שאיבד את הקול שלו בפרק 14 נדמה לי אחרי ניתוח בברך! שם לפחות הייתה סיבה! חוצמזה, גם אם מעלימים לו את הכאב ברגל ששוב זה נשמע לי כל כך אבסורדי, זה עדיין לא אומר שהוא יכול ללכת בלי המקל, אחרי הכל, המקל הוא לא בגלל הכאב, הוא בגלל שחסרה לו פאקינג חתיכת שריר די גדולה (
) מהרגל. שריר לא גדל חזרה! אוףף אני אשתגע אחרי הפרק הזה....ועד הפרק הזה... אבל בעיקר אחרי. אלוהים. 4 חודשים בלי האוס. אני אמות...

Hieros Gamos

New member
No damn kidding ../images/Emo58.gif

יש החושדים שכל הפרק הזה יהיה פרק גדול של הזיות וכאלה כי השמועות מספרות שזה מעיין ה"three stories" של העונה השנייה... וגם כי דייויד שור (היוצר של הסידרה) אמר שהאוס יצטרך להתמודד עם הבעיית כאב עונה הבאה. הבעיה היא שרצו גם פול שמועות על העובדה שיו מתחיל לקבל כאבי גב וכאלה בגלל הצליעה ושרוצים להפסיק את זה....אבל גם אם הכאב נעלם הצליעה לא נעלמת...אני ממש מקווה שלא יעשו את זה. זה יהרוס את כל האמינות של הסידרה...

אני לא אוהבת את סטייסי

והלוואי שהיא תלך. היא מרגיזה אותי. היא מנסה להכניס קיטש.

Hieros Gamos

New member
אה. וואלה

סטייסי היא זאת שכותבת את ה"קיטש" לסידרה. ברור. אני אוהבת את סטייסי ^^'

היא לא כותבת אותו

ברור שאני לא חושבת ככה.. פשוט הדמות שלה כאילו כופה שיהיה משהו קיטשי.. למה בכזאת ציניות קרירה?

Hieros Gamos

New member
כי זאת אני.

צינית, פסימית וצולעת. לא האמת אני כבר לא צולעת אבל צלעתי כמה ימים
ואממ אני לא רואה את זה כ"כפייה של משהו קיטשי" אלא יותר כדמות שמראה לנו צד אחר של האוס וזה האמת מה שאני אוהבת בדמות הזאת...

מוכנה לקבל../images/Emo8.gif (חח באמת מזל../images/Emo3.gif)

טוב אני לא אוהבת את הצד שהיא חושפת..

למעלה