תמונות ראשונות מה FERIA

maozeitan

New member
que quieres decir?

כאילו שאני רק בודק בגוגל ובעצם אני סתם מתחזה שלא יודע ספרדית?

כרוני

New member
להביא לך פונפונים כדי שתוכל לבצע את תפקיד

הגרופית בצורה יותר משכנעת???

כרוני

New member
אין לי מושג, תשאל את מעוז.....

מסתבר שבנוסף להיות מסאז'יסט, מדריך מכון כושר, מורה לספרדית וסטודנט לעתיד של תכנון VLSI, הוא גם סטודנט לתואר שני בביולוגיה עם התמחות בחסרי חוליות פרוקי רגליים.....

maozeitan

New member
אתה כבר הופך לתמסח !!!

ביס ממך ואין יד שני ביסים כבר הלכו הביצ.... איזה פה ענק... אילו שיניים חדות .... אמאל'ה... פחד אלוהים בכלל לשאול אותך שאלה

כרוני

New member
אתה מתרגש? מפנה אותך לחתימה שלי

" 95% ממה שאני אומר מהול בהומור ציני"

maozeitan

New member
כרוני, זה שאני מכיר אותך זה בסדר גמור

ואפילו נהנה מהשטויות שאתה רושם בפורום. אבל ביג-מן המקורי (אחרי העדרות של שנה מהפורום) לא זכה להכיר אותך וכבר הבאת לו תשובה מהסרטים. מזל שאתה לא מאיים עליו בשליחת שוטרים מגודלים לביתו שיפוצצו אותו במכות (הוא כולה נער רחם עליו)

כרוני

New member
אתה גם מנשק לו את הפצעים ושם פלסתר?

הבנת הנקרא ! כל התגובות שלי הופנו אלייך..... עם אנשים שאני פחות מכיר אני פחות עוקצני.... (עקרב ג'ונגלים מושחת אבל עדיין נזהר על אנשים חדשים). דבר נוסף, לא אני איימתי לשלוח שוטרים מגודלים לביתם של אנשים.....תבחין בין הניקים! למרות שאיתה זה קשה.....

אם תשעים וחמישה אחוזים ממה שאתה אומר מהולים

בהומור ציני אז אולי אתה בעצם בחור רציני,לא? השאלה היא אם החתימה נכללת ב5% הנותרים או לא...

כרוני

New member
בואנה....לא שמעת שאני תמסח?

ביס אחד תלך לך יד
... לא תוכל לעשות חשבון בין האחוזים.....

maozeitan

New member
אתה תמסח רעב מאד !!! מה קרה הלכה מירי דבוש?

קיבתך ריקה ? ואז אתה מתחיל לנשוך וזה מסוכן !

MiAdi

New member
כרוני, נראה לך שהתנצלתי ברצינות? ../images/Emo6.gif

האמת היא שהתכוונתי לכתוב Meti mal el dedo (זה ביטוי ארגנטינאי שבטח תבין אותו טוב יותר ממעוז/ד).
ועוד משהו - לפחות בדבר אחד הוא לא יכול להתחרות איתי וזה בהקלדה בשיטה העוורת! נ.ב.: אל תשכח להקליט את מסע עולמי היום ב- 21:45 בערוץ 10.

MiAdi

New member
כן והתאכזבתי מאוד (תשובה אצל השכנים) ../images/Emo36.gif

למעלה