אהה... באסה!
P PSYCHO ROI New member 21/9/04 #114 עד שאני ילמד את הפורום הזה חחח הינה השניה בראשונה אני השמאלי עם חולצת פסים שחור לבן ובשניה אני עם הכחול ימיני
עד שאני ילמד את הפורום הזה חחח הינה השניה בראשונה אני השמאלי עם חולצת פסים שחור לבן ובשניה אני עם הכחול ימיני
P PSYCHO ROI New member 22/9/04 #119 משחק החיים... אהה.......מפה הוא היה מוכר לי... הבנתי כבר שזה מחמאה אז תודה רבה
ת תתתמר New member 22/9/04 #120 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ששששששששייייייייייייווווווווווווווו איזה כוסים יש בפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i'm in love
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ששששששששייייייייייייווווווווווווווו איזה כוסים יש בפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i'm in love
T The Purple Sheep New member 22/9/04 #130 אני... אגב, הסיער הספיק לצמוח קצת, אני כבר לא נראה כמו חולה סרטן.
T The Purple Sheep New member 22/9/04 #131 מה?! בלאט. *שיער. מסקנה: אל תדברו באלפון תוך שאתם כותבים הודעה. יש לי עוד המון מסקנות, אבל זה זכויות יוצרים. יום אחד אני אוציא ספר ואני אהיה מליונר. תצחקו. תצחקו.
מה?! בלאט. *שיער. מסקנה: אל תדברו באלפון תוך שאתם כותבים הודעה. יש לי עוד המון מסקנות, אבל זה זכויות יוצרים. יום אחד אני אוציא ספר ואני אהיה מליונר. תצחקו. תצחקו.
מ מואשמת באחזקת סמים New member 23/9/04 #134 בינתיים עם השירשור משחק הזה שניסית לעשות לא יצאת מילניור אז בניתיים שב בשקט
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 22/9/04 #133 מראה מראה שעל הקיר מי הכי סקסי בפורום? מי?! מי?! בנות חדשות... עכשיו אתן רואות למה אנחנו רבות... טחחחחח
מראה מראה שעל הקיר מי הכי סקסי בפורום? מי?! מי?! בנות חדשות... עכשיו אתן רואות למה אנחנו רבות... טחחחחח
P PSYCHO ROI New member 23/9/04 #135 הייתי חייב להגיב מצטער הביטוי של החולה סרטן לא במקום אחי... לדעתי לפחות תודה שלום להתראות