תמונות שאני חושב שתרם ניראו

• פותח הנושא 7575
  • פורסם בתאריך

7575

New member
רומניה תמונה

האחרים הם מפולין אני חושב

7575

New member
התמונת מהשואה

אחת מרומניה השאר מפולין

7575

New member
אז ככה

אלפי פריטים נדירים מתקופת השואה נמכרים בעולם במכירות פומביות.בכדי לרכוש את כולם זקוק הבן אדם למקורות כספים איו סופיים. לא תמיד רוכש הפריט מעוניין לפרסמו ברבים. וכך נוצר מצב שחומר חשוב שאמור לעבור מדור לדור לא מתפרסם. אם אתה חושב שקיימת בעיה בשליחת התמונות שברשותי אז לא אשלח יותר

7575

New member
שלום בני

לצערי לא ידעתי שנושא זכויות היוצרים משחק תפקיד כה חשוב בתמונות הקשורות מהשואה לכן אודה לך מאוד אם תמחק הקבצים בהקדם האפשרי

שלום לך 7575

לפי דעתי הם כתוב "כול הזכויות שמורות " אז אתה יכל לקבל אישור מבעל הזכות ולפרסם בתנאישזה למטרה לעשות כסף . כך עשיתי לפני מספר שנים כאשר התחלתי בתירגומים מצרפתית לעברית הדגשתי שזה עבור פורום שואה וזה אלמד תלמידי בתי ספר . קבל הטוב שבעולם סבא אריה אם בכול זאת אתה חושש אז עדיב שבני אמחוק אותם

זכויות יוצרים?

דבריך מעוררים סקרנות רבה. היכן המקורות העיקריים המוכרים פרטים מהשואה? מדוע רוכש יחשוש, אלא אם הוא חושש מתביעת בעלות של הבעלים? וממה הנך חושש? לדעתי הפרסום הוא ברכה וראוי גם ראוי שתמונות כאלה תתפרסמנה. אשמח אם תרחיב. אני, אגב, משפטן.

בין שאר המקומות, מוכרים ב- e-Bay

אני שאלתי בפורום שלהם בתפוז, למה מוכרים באתר "טלאי צהוב" ועושים ביזנס מהשואה, מוכרים שם מסמכים, קשה להאמין, תכנס לאתר שלהם, ותכתוב שואה באנגלית ותראה בעצמך. תשובתם בפורום היתה שזה לצורכי לימוד (?!), והם מברכים על כך שיש עניין בפריטים מהשואה (?!).

elo fan

New member
בדיוק...

קשה לי להאמין שבעל התמונות יתן לך HARD TIME כל זמן שהתמונות מוצגות בפורומים לצורכי למידה . אבל שוב צריך לבקש רשות לפני ההעלאה לרשת........ Best of luck AR

elo fan

New member
אז ככה...

בכל אתר כגון Yahoo and Ebay צריך להרשם וברגע שנרשמת אתה יכול לשאול כל אדם שזכה בפריט שאלה. קרוב לוודאי שהאספן הוא בעל זיקה יהודית לנושא הרגיש ואני בטוח שאתם תמצאו שפה משותפת אפילו אם שמו מיקי מאוס (-; AR

7575

New member
בבקשה במה שאתה לא מבין 100 אחוז אל תדבר

הקשר היחיד שנעשה שם הוא בין הקונה למוכר פירטיהם וכתובתם מועברים זה לזה בסוף המכירה יש אפשרות להציג שאלות למוכר .לא יותר יש מבין או זקזק להסברים נוספים כי יש לי גם עוד כמה דברים לעשות בחיים האלה

7575

New member
ובגלל שמצב רוחי

כל כך טוב כרגע אז אני מעלה לך עוד תמונה .ואתה יכול לשאול את האדם שבתמונה אם הוא מסכים

elo fan

New member
"בבקשה במה שאתה לא מבין 100 אחוז אל תדבר"....

מצטער אבל אתה לצערי המום . לפני שתתלהם אני מציע שתבדוק בEbay יש אפשרות ליצור קשר עם כל אדם שזוכה במכרז....לא מאמין? תבדוק יחתיכת דביל... שלא תעיז עוד פעם לפנות אלי בצורה חוצפנית ........וכן אתה עובר על החוק להעלות תמונות ללא רשות ומזלך שאילו לא התמונות שלי אחרת היית עף מהפורום . AR

7575

New member
במקום לדבר תנסה.ובמיוחד בישבילך עוד תמונה

למעלה