תמונות שאני חושב שתרם ניראו

• פותח הנושא 7575
  • פורסם בתאריך

schlomitsmile

Member
מנהל
חבל... 7575 התבטא בצורה שצרמה לי מאד. כולנו לא תמיד מצליחים להבליג, לעיתים נסחפים להגיב באותו סגנון בוטה, וחבל. ../images/Emo20.gifיום רגוע לכולם.

7575

New member
שולמית

האדם חושב שאיי ביי זה פורום .אי ביי זה לא פורום.למרעית עין יש דברים שנראים שאפשר לעשות שם אך באופן פרקטי לא ניתנים. ניסיתי.בכול אופן יש משפט שאומר אדם נימדד בכיסו כוסו וכעסו

7575

New member
שולמית את צודקת

אדם צריך לשמור על סגנון דיבור אפילו שלפעמים קשה מאוד אם דברי צרמו לך אני מתנצל

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo39.gif נדמה לי, שיש כלל מוכר בפורומים, שאם נצליח לשמור עליו, יהיה לכולנו נעים יותר: להתייחס לנושא ולא לאדם. אין לי מושג איך מתנהלים הדברים באיביי, אבל אפשר לומר 'ידוע לי שזה כך וכך'- התייחסות לנושא, בלי לגלוש לפסים אישיים, מתן ציונים והוראות, ואז יתקיים בנו 'הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד' ../images/Emo13.gif

7575

New member
אתה אומר שאני עושה מעשים מנוגדים לחוק

חשבת אולי שתמונות שעברו בהם מעל 50 שנה ונמצאו אי שם באיזה שוק פשפשים עלוב חוק זכויות יוצרים לא תופס. תבדוק תחקור תברר תשאל והכי חשוב תנסה בעצמך

7575

New member
שלום גרשון

החומרים נרכשים עיי אנשים פרטיים אם זה באיביי אם זה באתרים אחרים או במכירות פומביות שלא דרך האינטרנט.דעתי האישית שאין לטלאי צהוב או לדברים אחרים מסוג זה מה לחפש בבתים פרטים.הייתי מסתכן ואומר שאדם שמחזיק בביתו פריטים בעלי רגישות גבהה מסוג זה לא משתמש תמיד בשכל הישר והמקובל.הרוכש מעוניין לשמור את הפריט בביתו להתפאר בו ביפני מכריו וידיו ואין לו שום כוונה למוסרו או לפרסם ברבים שהוא מחזיק פריטים אלה .יתכן גם שחלק מהפריטים נרכשים לא עיי אנשים שהיו משאילים אותם בשמחה לפורום שואה והנצחה בכדי למנוע המשך תעוד.בכל מקרה יצירת קשר אם הרוכש אי בלתי אפשרית ומה שנשאר לנו הוא רק צילום של הפריט וזה יותר טוב מכלום כמו שראו עיניכם.חשבתי שהתמונות יתקבלו בברכה אבל כנראה שזה לא כל כך פשוט .מישהו צריך לקחת אחריות על כל מקרה

נו ידידי אפשר לקבל שיעור על זכטיות יוצר????

מכבדי שלום לך גם אני מת לדעת מה צפוי ??? תודה סבא אריה

ל- 7575 שלום רב !

אינני רואה כל סיכון בהעלאת תצלומים כפי שעשית. נהפוך הוא: תבוא עליך ברכה. בין אם אלה צלומים שעשית בעצמך ובין אם רכשת אותם, - איש לא יתבע אותך ואינני מבין כלל מניין בא רעיון זה. פרסם ללא כל חשש !

אם אין בעיה להעלות תמונות אלו ל"אלבומים"

מה טוב, האם הבנתי אותך נכון גרשון?

elo fan

New member
so typical

משפטן אה? למה לא בו ונשים קצוץ על החוק העולמי של זכויות יוצרים ללא רשות.... מצא אותי בגוגל כצלם ונראה אותך מפרסם תמונה שלי ללא רשות ונראה לאן תגיע

סגנון ומהות

1 נראה לי שבפורום נכבד זה ראוי לשמור על סגנון נאות. 2 אנו מדברים על עולם שהיה ונעלם ועל אנשים שמרבה הצער מזמן אינם קיימים. ואם יימצא מישהו שניצל מהתופת והוא יגלוש לפורום זה ויימצא את תמונתו, כי אז מה? צילום ברבים מותר לפרסם, אדוני. ואם זה צילום יחיד והוא ימחה על כך - דבר שהסבירות שלו גובלת באפס - נוריד אותה.

elo fan

New member
בו ונאמר...

שהקונה הוא חברה להוצאה לאור והם יוציאו ספר על השואה, למי הם יתנו Hard Time ל 7575 או לתפוז.... ראה תקנון. אבל כפי שניסיתי להסביר ל7575 בצורה נאותה שיש אפשרות ליצור קשר עם הקונה ולבקש רשות ומי יודע אולי באמתחתו יש מאות צילומים מהשואה והוא ישמח לשתף עימנו . יום טוב לכולנו AR

7575

New member
מנסיון אישי

באתר איביי אמנם מופיע חלון שבו כתוב שחור אל לבן .ליצירת קשר עם חבר מס ככה וככה לחץ כאן .עד כאן אמת ויציב. לאחר ניסיון ביצוע הקשר מודיע לך המערכת שכרגע אין לך שום קשר ושום עסקים משותפים עם חבר מס ככה וככה ולא ניתנת לך האפשרות. יום טוב לכולם

elo fan

New member
אלוהים ישמור איזה עקשן אתה...

תלחץ על זה ואם יש לך חשבון עם Ebay תלחץ על Contact member משמאל ותראה עולם חדש נגלה לעינך

7575

New member
בוקר טוב בדיוק לזה התכוונתי

אם אין לך איתו עסקים לא תצליח איתו לתקשר

למעלה