תמונות שוויץ לסופ"ש

mamarei

New member
תמונות שוויץ לסופ"ש

שוב הגיע סוף השבוע ואיתו ההזדמנות לאפייה (ואכילה...)
בינתיים חגגנו אתמול יומולדת שנה לתינוק (שכבר אוטוטו ילד) ולכבוד המאורע - עוגת שוקולד עם קרם שוקולד והמון המון המון סוכריות...
ולהמשך הסופ"ש אצלנו בתוכנית מסיבת יומולדת לאחיינית האהובה עליי, שבה אני עושה הפעלה של פיסול בבצק סוכר (wish me luck...).
מה אתכם? שתפו אותנו בתוכניות האפייה שלכם ונשמח מאד מאד גם לראות תמונות!
 

קרן01

New member
אני גם אשתף תכניות אפייה:)

השבוע חלטתי להכין מאפינס קרמבו (שכבר שאלתי אליהם שאלה) וגם את העוגת ריבת חלב ושוקלד לבן.
 

mmw2008

New member
השבוע לאחותי יש יום הולדת

מתכוננת להכין הרבה דברים טובים..אומנם לא של קרין גורן אבל עדיין מותר לשתף בתכנון,לא? :)
 

mamarei

New member
כמובן!

גם העוגה שאני פרסמתי היא לא ממתכון של קרין (ששששש... אל תגלו).
ליומולדת האחרון של אחותי הכנתי לה מקרונים (בפעם הראשונה) לפי מתכון של קרין גורן.
למזלי עשיתי "טסט" לפני זה, ובו הצלחתי לעשות את כל הטעויות האפשריות, אז כשבאתי להכין לאחותי את העוגיות הן יצאו ממש מעולות.
 

mmw2008

New member
חחחחח :)

המקרונים שלך יצאו ממש יפים!
גם אני רוצה לנסות להכין אותן, נשמע מאתגר.
עוד לא יצא לי לטעום מקרון, איך הטעם? שווה את הטרחה?
 

mamarei

New member
מקרונים

מודה ומתוודה שטעמתי פעמיים בחיי מקרונים ובשתי הפעמים זה היה נהדר.
פעם ראשונה של רולדין (!!)
פעם שנייה ב"מקדש המקרונים" של פייר הרמה בפריז...
אז יש לי סטנדרטים די גבוהים.
לדעתי זה טעים, לגבי שווה את הטרחה זה תלוי בהשקפה שלך. אני מאד אוהבת מתכונים שדורשים הרבה השקעה ומאתגרים, אז בשבילי זה היה נהדר. ניסיתי כבר 3 מתכונים ובינתיים הכי אהבתי את המקרון קקאו של קרין, הוא היה הכי שוקולדי. (בתמונה את רואה שיש מילויים שונים - זה חלווה, חמאת בוטנים ונוטלה).
 

mmw2008

New member
הבנתי..והמקרון שהכנת נמצא באחד מהספרים שלה?

יש לי את שני הספרים של סודות מתוקים ולא זכור לי שנתקלתי במקרון...נראה לי אנסה להכין מתישהו
 

mamarei

New member
למעלה