לא מציפה רק רציתי להאיר קצת את הפורום בתמונות של הבן אדם היפה והמוכשר הזה. סליחה
C coullette New member 27/1/05 #17 לא מציפה רק רציתי להאיר קצת את הפורום בתמונות של הבן אדם היפה והמוכשר הזה. סליחה
M mrs paddington New member 27/1/05 #21 לא סגידה-הערצה.... תמונות מהממות ביותרררר! וזה לא פורום סגידה...זה יותר בכיוון של הערצה....נראה לי....
לא סגידה-הערצה.... תמונות מהממות ביותרררר! וזה לא פורום סגידה...זה יותר בכיוון של הערצה....נראה לי....
ח חמוסה מתרוצצת New member 27/1/05 #23 וואי, תודע!../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif הבאת כמה שלא היו לי!^^
W wommer New member 30/1/05 #27 תת רמה פשוט לא שהפורום היה כבר בתת רמה, הורידו אותו עוד יותר מרמתו הנמוכה ביותר...בעעע פשוט בושה, מה, אתם ילדות בנות 12 שפשוט מאוהבות בבחור סתם...כמו מטומטמות!?
תת רמה פשוט לא שהפורום היה כבר בתת רמה, הורידו אותו עוד יותר מרמתו הנמוכה ביותר...בעעע פשוט בושה, מה, אתם ילדות בנות 12 שפשוט מאוהבות בבחור סתם...כמו מטומטמות!?
P PunK RocK 1o1 New member 30/1/05 #28 אממממ **אתם ילדים בני 12 או **אתן ילדות בנות 12 תחליט\י חחחח את\ה מצחיק\ה
S SAMAR New member 31/1/05 #29 אהמ אהמ... לידיעתך אני בת 16 [משקפיים!] ואני לא מאוהבת בבחור [אני לא נואשת...] סתם ציינתי עובדה... קפיש?!?!
אהמ אהמ... לידיעתך אני בת 16 [משקפיים!] ואני לא מאוהבת בבחור [אני לא נואשת...] סתם ציינתי עובדה... קפיש?!?!
M mrs paddington New member 1/2/05 #30 ממ...לא אנ'לא בת 12! ואני לא מאוהבת בבילי. אני אוהבת את הלהקה. בגלל זה אני כאן. בילי חמוט! אבל גם השאר. זה הכל.
ממ...לא אנ'לא בת 12! ואני לא מאוהבת בבילי. אני אוהבת את הלהקה. בגלל זה אני כאן. בילי חמוט! אבל גם השאר. זה הכל.