תמונות של האכלה ושל הטרריום

GoLd FlOwEr

New member
אני מתלבטת אם להגיד

שהתמונות יפות או לא... מצד אחד הנחשים (אממ... זה כרכרן תירס
) שלך ממש יפים, אבל מצד שני הם אוכלים עכבר וזה לא עושה לי ממש טוב..

o r i 6 6 6

New member
הנחשים הם גופרים

הזכר רגיל והנקבה אלבינו והתמונות לא ממש טובות מ2 סיבות: 1-איכות לא טובה כי אפשר להכניס רק עד 250K למרות שאני יכול לצלם באיכות של מגה ומשהו 2-הסיה העיקרית, והיא שזאת פעם ראשונה שאני מצלם בדיגיטלית,ואין לי שום ניסיון. אני אפרסם עוד תמונות בעתיד

gaichuk

New member
זוג משמים...

נחשים יפים ונראים בריאים. לגבי התמונות. אם המצלמה יכולה לצלם "מגה ומשהו",הסיבה השניה שציינת היא היחידה ולא העיקרית... אין קשר ל 250K... השאלה היא כמה פיקסלים היא מכניסה בתמונה. תבדוק אם יש אפשרות בחירה של איכות צילום (כמות פיקסלים) או זום (סימן של פרח או משהו כזה). אם איזה מערכת הפעלה אתה משתמש? XP? אם כן,אתה יכול לשלוח לעצמך את התמונות וכאשר אתה נשאל אם להקטין את התמונות,בחר ב"כן".יש אפשרות לקבל עוד אופציות לרמת הכיווץ ולבחור באופציה שמקטינה הכי פחות (שעדיין מקטינה לפחות מ 250K). אפשרות נוספת היא לעשות RESIZE בתכנת IMAGE. אפשר גם להוריד תכנה קטנה של 800K בערך שנקראת IrfanView. בקיצור אורי,הגודל לא בעייתי והאיכות כמעט ולא משתנה אם בכלל בהקטנה.

gaichuk

New member
ודוגמא לתמונה בהקטנה...

הצעצוע משמש לדיג של דיונונים (עוד תחביב שלי.לא הדיונונים .דיג). התמונה שצילמתי היתה בגודל של 1.12MB עם רזולוציה של 1200X1600 פיקסל שזה כמעט שני מליון פיקסלים. אחרי שליחה לעצמי היא הוקטנה ל-80K ברזולוציה של 1024X768 שזה 750,000 פיקסלים בקירוב. בשליחה לפורום היא מוקטנת שוב ומגיעה לגודל מגוחך של 3.5K (שלוש וחצי קילובייט בלבד) עם רזולוציה אפסית של 200X150 פיקסל (30,000 פיקסלים) בשביל שתוכל להכלל בהודעה.האיכות לא נפגמת כמעט. כאשר לוחצים על התמונה בכדי לראות אותה בחלון נפרד בצורה מוגדלת,היא חוזרת לגודלה המקורי של 80K וברזולוציה של 750,000 פיקסלים. "הבמה לא עקומה"...

o r i 6 6 6

New member
כמה דברים

המצלמה היא 4 מגהפיקסל. אני לא ממש מבין בזה זה פעם ראשונה שאני משתמש בדיגיטלית. יש לי 4 רזולוציות שאני יכול לצלם בהם...הגדולה ביותר לפי דעתי משהו בסביבות 2200X1400. ואני מכיר את irfanview, איך אני מכווץ דרכה?

gaichuk

New member
אהלן וסהאלן...4 מגה פיקסל!

זה פי שתיים יותר גדול וחד ממה שהמצלמה שלי מסוגלת. לגבי הIrfanView- אני עובד על מאמר קטן לגבי הקטנת תמונות ושליחה לפורום (שאני מקווה) שיצא בקרוב...

GoLd FlOwEr

New member
טוב, נו.. אף פעם לא ממש הבדלתי בין

נחשים...
ומה זה לעזאזל גופרים (סליחה על הבורות
)
לאיזה גודל הם גדלים
מה בערך המחיר שלהם

o r i 6 6 6

New member
תשובות

בממוצע בין סוגי הגופרים בערך 150 ס"מ...קצת יותר גודל מזעמנםי אחרים. הגופרים שלי לא ממש ברור מה הם אז אי אפשר לדעת בודאות לאיזה גודל הם יגיעו. המחיר תלוי בהמון דברים כמו מופע,גיל וביקוש.....

GoLd FlOwEr

New member
מה הקשר...../images/Emo35.gif

ואיפה אתה רואה שכתבתי לא לתת להם לאכול עכבר
כתבתי שאני לא אוהבת לראות נחשים שאוכלים עכברים. אין לי מושג איך קשרת את זה לחסה...

למעלה