תמונות של האנטונוב

mike1551

New member
תמונות של האנטונוב

שנחת בבסיס ח"א בדרום לפני מס' שבועות. מצטער מראש על איכות התמונות.

טtal

New member
תודה, תמונות יפות../images/Emo8.gif

חג שמח

YHS

New member
../images/Emo4.gif האמת, נראה לי קצת מוזר

צילומים שצולמו בתוך בסיס ח"א והופצו ככל הנראה ללא הרשאה של בטחון שדה. תקן אותי אם אני טועה.

ronenec

New member
נו באמת ישה...

אולי מגיע לו מאסר עולם ועבודות פרך ??? עוד לא קלטת שבעידן הלווינים והאינטרנט כבר אי אפשר להסתיר כלום ???

YHS

New member
לא, לא קלטתי

אולי אתה רוצה ללמד אותי? אני מניח שזה נראה לך בסדר שחייל עובר על החוק ומצלם בתוך בסיס ומפרסם באינטרנט. היכן הגבול? צילום בתוך דת"ק בסדר מבחינתך? חג שמח גם לך

mike1551

New member
חבל שאתה מסיק מסקנות כ"כ מהר

מבלי לבדוק קודם בכלל. שיהיה לך חג שמח.

YHS

New member
לא הסקתי.

אם תקרא שוב את שכתבתי - שאלתי! אשמח גם לקבל תשובה.

mike1551

New member
אכן הסקת

הסקת שהתמונות לא עברו אישור של בטחון שדה - מאין לך לדעת ? מאיפה הבטחון הזה שהם לא עברו ?? האמן לי שיש ברשותי תמונות של סופה שזה ממש לא המקום לפרסם אותם שאפילו הם עברו אישור של בטחון שדה. ולהזכירך שהסופה הינה מטוס הקרב החדיש והמתקדם של ח"א הישראלי, ולא איזה מטוס תובלה רוסי שאינו בשימוש בח"א בכלל. אז האמן לי שאני מודע היטב להיבטי בטחון שדה ומקווה שזה עונה על שאלתך.

eyal bo

New member
SORRY ../images/Emo10.gif

לטעמי עדיין לא התייחסת ברצינות לדברי YHS. אמנם אני סולד מרוב שיטות ה"אח הגדול" בנושאי בטחון שדה, אבל עדיין נראה לי קצת תמוה לצלם בתוך בסיס ולהתחמק משאלה כל כך בסיסית. ההתרברבות בנושא צילומי "סופה" או כל כלי טייס אחר שאושרו לך ע"י בש"ח, לא משנים את העניין כלל ועיקר. מקווה שזה עונה על התייחסותך.

mike1551

New member
חבל../images/Emo10.gif

אני לא ניסיתי ולא מנסה בכלל להתרברב. בשורה התחתונה בסה"כ רציתי לשתף את חברי הפורום בתמונות, כמו שקורה כאן בפורום לרוב. חבל שזאת ההתייחסות שלכם.

YHS

New member
אני לא יודע על מה אתה כועס

אתה גם לא מכיר את מבנה השירשור. בהודעה הראשונה אליך כתבתי "תקן אותי אם אני טועה". זו היתה הסקת מסקנות? ההודעה השניה שלי היתה בתשובה להודעתו של רונן ונכתבה כתשובה לטענו, לא התייחסה אליך. ועדיין שמח לדעת שקיבלת אישור מביטחון שדה לצלם ברמון וגם לפרסם זאת בפורום. אני מאד מקווה שלא תתחמק מתשובה.

למעלה