תמונות של הכלים שלנו

noam the ninja

New member
תמונות של הכלים שלנו

חבר'ה, אני אומנם חדש כאן, אבל שתפו פעולה. חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד ישים תמונה של הכלי שלו, לא משנה אם זה גיטרה, באס, פסנתר, כינור, עוד, צ'לו ואלוהים יודע מה. הא? רעיון טוב? אני אתחיל: הנה הגיטרה היפה שלי, בריאנה, שיש לי אותה פחות משבוע והיא כבר הספיקה לעוף לי לתוך הראש (אל תשאלו איך), היא גיטרה ג'קסון מדגם JS30DK DINKY והיא ממש מעולה למטאל ורוק, אבל היא מצויינת גם לדברים אחרים. יאללה, עכשיו אתם!

sok777

New member
שלי-

זאת הגיטרה החשמלית שלי- פנדר סטראטוקסטר אמריקאית שיש לי אותה כבר שנתיים וקצת.. גיטרה פשוט מהטובות שיש.

sok777

New member
זו האקוסטית שלי

אני לא בטוח כיוון שלא כתוב איזה בדיוק גירסא של איבנז זו אבל זה משהו מהחדשות..נדמה לי שזו זאת.היא גיטרה מעולה עם כניסה של כבל מיקרופון ופיק-אפ וטיונר עליה ויש לה סאונד פנטסטי.

RoieL

New member
יוו

יש לך חשמלית כמו שתהיה לי ואקוסטית יש לך איבנזאלקט 10 NT כמו שלי רק עם חיבור מובנה. אני שמתי פיקאפ מתלבש על שלי. באמת סאונד מדהים יש לגיטרה הזאת. אבל בדגם הזה הפיק גארד יותר אדום ופחות בורדו, לא?

sok777

New member
לא. הוא יותר בורדו מאדום..

וזה לא בדיוק כמו מה שהראת למטה.. ומה אתה חומר 'חשמלית'..? מה זה? סתם גיטרה??!! חוצפן! אומרים גם לי תהיה סטראטוקסטר כמו שלך
!

hagarshtar

New member
בקרוב אני אצלם../images/Emo118.gif

את הגיטרה. אבל יש לי תמונה של הפסנתר,מוקה (הכלבה שלי) עלתה עליו והייתי חייבת לצלם כי לא כל יום היא עולה עליו,ואשור שהוא תעלה כי הוא שורטת חחח

hagarshtar

New member
צילמתי+הפתעה!../images/Emo118.gif

טוב העפתה בוטלה כי למרבה הצער הקובץ גדול מידי. קיצר לפני שנה הייתי בצרפת והייתה תארוכה מדהימה! של ג'ון לנון והלקה (הביטלס) אז היו גיטרות מקוריותתתתת שלו אז צילמתי אבל הקובץ גדול מידי. בנתיים תסתפקו בגיטה שלי [: טוב תאמת היא של אחותי אבל היא הפכה להיות שלי,לא לדאוג בקרוב יש גם לי אחת משלי.תהנו ואוו חפרתי [:

hagarshtar

New member
ו...../images/Emo118.gif

הגיטרה הסופר גרועה של אח שלי,איתה התחלתי לנגן.

Ellabll

New member
כולם

באס - אקשן קורט באס מגבר של ברינגר 30 וואט אפיפון SG מגבר 15 וואט של מטריקס ואקוסטית בת +-70 של סבא רבה שלי שהיא מדהימה, עבודת יד. ואיזה אפקט שלא עובד שקיבלתי ממישהו שהפסיק לנגן (כמו את האפיפון והמטריקס והגיטרה של סבא
)

למעלה