או..אוי! סליחה..זה כאב?..
א אלה מה קורא לה New member 18/7/06 #42 אני יודעת.. סתם ניסיתי לירמוז משהו.. (((הסלנג של היום..*מרגישה בת 70*)))
א אלה מה קורא לה New member 18/7/06 #43 ../images/Emo3.gifכלבה! כלבה!../images/Emo3.gif ולא סתם ---> כלבה מסטולה שחושבת על לחזור בתשובה..לברדורים..((גיזענית בכלבים))
../images/Emo3.gifכלבה! כלבה!../images/Emo3.gif ולא סתם ---> כלבה מסטולה שחושבת על לחזור בתשובה..לברדורים..((גיזענית בכלבים))
T tirasc15 New member 17/7/06 #24 וזאת הקלאסית Montana CG-190 והחשמלית היא fender squire affinity stratocaster [זה מעפן אני מודעת לזה. אבל לא להרבה זמן] רשימת קניות: קלאסית חדשה, יותר איכותית. עבודת יד אולי... חשמלית חדשה, לא יודעת עדיין איזה. מגבר רציני (וכנראה אפקטים אחדים..)
וזאת הקלאסית Montana CG-190 והחשמלית היא fender squire affinity stratocaster [זה מעפן אני מודעת לזה. אבל לא להרבה זמן] רשימת קניות: קלאסית חדשה, יותר איכותית. עבודת יד אולי... חשמלית חדשה, לא יודעת עדיין איזה. מגבר רציני (וכנראה אפקטים אחדים..)
S SainTonix New member 18/7/06 #38 האמת שזה זכר... וקראתי לו בילי (כמה מקורי הא?) אני מנסה לעלות עכשיו את בת זוגתו ונוס- נראה אם אצליח