תמונות של המתמודדות בעונה ה4!!!!

בריטני מהממתתתתת!!!!../images/Emo99.gif

מה זה השדיער המכוער הזה של ברנדיי?! היא בכלל קופהה!! שרה נחמדה..=]

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifיאא תודה../images/Emo70.gif

ברנדי חייבת לשנות תסרוקת
בריתה [
] חמודה... יש לה עיניים יפות
בריטני מוכרת לי
כריסטינה נורא בובתית כזאתי... לא משהוא קהלן [
Kahlen] יפהה
קינייאה [
Keenyah] דומה טיפה לקמיל... אבל היא יותר יפה לוווווובי [
Lluvy] לא יפה...
למישל יש פנים מרובעות כאלה... מוזרה קצת נאימה [
Naima] נחמדה נואל [
Noelle] פוזלת
רבקה חמודה שרה גם נחמדה טאטיטנה יפה טיפאני גם חמודה... בינתים הפייבוריטית שלי היא קהלן...

וואי תודה

איזה בית יפה עשו להן איזה כיף להם! ודווקא יש ממש יפות ברנדי- שתשנה את השער וחוץ מזה משולמת בריטה- חמודה.. בריטני הכי הכי הכי יפה מדהימה!!!!! כריסטינה- לא אהבתי בכלל פרצוץ ארוך כזה.. קלהן- יפה מאוד קיינה- הצורה של הפרצוף מוזרה... לאבי- טוב תמיד תוקעים מוכערת... א'מלה היא ממש לא יפה בעע מישל- פנים מוזרות כאלו ניימה- לא משהו נואל- מהממת רבקה- בובה שרה- פצצה טטיאנה- יופי אלוהי טיפאני- היא ממש דומה לקמיל... ובריטני הכי יפה היא דומה לג'ס'קה אלבמה והיא פשוט מושלמת!!!!

אופס התכוונתי

לשרשר לשירשור של המתמודדות בעונה הרביעית אז מנהלת תעבירי את ההודעה לשירשור של העונה הרביעית...

swirrrly

New member
אחחחחח טוב ../images/Emo118.gif

ברנדי - מגניבה בריטה - קצת מעניינת, בסך הכל לא אהבתי בריטאני - לא רע כריסטינה - לא משהו, היא גם הצטלמה די גרוע
קיילן - נחמדה קינייה - נסבלת לאבי - מגניבה מישל - הטבע היה יכול להיות פחות קשוח איתה
נאימה - לא נואל - פיכס. גם הצטלמה גרוע. רבקה - בסדר שרה - חושנית ונראית זקנה לגילה טטיאנה - חביבה- טיפאני - נסבלת לא ראיתי שום יפהפייה מהממת. אין לי מועדפת כרגע. ךםך הסרט המועדף על נאימה זה "whale rider", היא באמת נראית כמו הכוכבת שם. בעצם אני חושבת שקיילה הופכת למועדפת עליי, היא נראית נחמדה.

rotemi26

New member
אבל בעונה הזאת בואו נעשה הסכם-

לא מגלים מי המנצחת... ואם כן רוצים לרשום בפורום מי ניצחה - תשימו ספויילר!!

למעלה