תמונות של ווסטלייף להנאתכן :cool:

נ ד ב 19

New member
מקווה שנהנתם :cool:

בקרוב אני ישים פה תמונות של כול אחד מחברי הלהקה בנפרד..:)

Another Brick

New member
what the fuck...?!

אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים?! השם יעזור... מור- מבולבלת ועייפה לגמרי אז רדו ממני

עגיל בלשון..

או איך שלא יקראו לך יא כלבה פרחה סנובית אם היית עומדת מולי כרגע הייתי יורקת עליך ומעיפה לך כאפה קלטת את זה יא זונה בת זונה תמותי יא פרה מכוערת.. שבי בשקט יא צפונית מסריחהה תזדייני לנו מהפורום איכסססס רק מלראות את השם שלך ליד הודעות אני נגעלת אני מרחמת על הצפגרים שהולידו כלבה כמוך... שרון ביירן שונאת בשם את ``עגיל בלשון`` ואת הלהקה <כביכול> ``פייב`` ושרופה על הלהקה ווסטלייף, מוכנה למות בשביל כל כוסון וכוסון שם...

שרון או איך שלא קוראים לך,

רק רציתי לספר לך שאם כל-כך אכפת לך מהלהקה הזאת את ממש בתחתית החבית, ומה זה הקללות האלה? מה היא כבר עשתה לך? ואת יודעת מה, כשכתבת: ``מוכנה למות בשביל כל כוסון וכוסון שם...`` גם אם לא התכוונת לזה אני ושבת שזה מגעיל ומחליא, אני לא יודעת איך להעביר לך את תחושת הגועל שאת מעבירה בי אחרי שקראתי את ההודעה הזאת שלך, וכנראה שאת גם לא תביני בגלל שאני מהמרת שתקבלי 100 בפסיכומטרי ושהאי קיו שלך הוא 70! יעל, שאין לה משהו נגד אוהבי ווסטלייף אבל נגדך ועוד איך.

בואנה עיצבת אותי

אבל יש לי חדשות בשבילך אני לא ארד לרמה שלך ואתחיל לקלל אותך כי אז אני אהיה בדיוק כמוך אחת בלי חיים מקווה שנהנת לפרוק זעם על המקלדת זה רק מראה מי את וגורם לי לעשות חחחחחחח ענק תתבגרי

אגסית

New member
אהלן!!!

מה קורה??? אני רואה שהחלטת לקטול אותה!!!!ובצדק!!!!! אני אגס מפורום מדונה...אבל משהו כנראה גנב לי את השם שלי לכן הייתי צריכה לשנות לאגסית...........

למעלה