יפיפיה:)
ח חחחח מצחיקה New member 25/7/06 #113 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אפילו בסמרטוט את תראי מהממת, גמכן איתך דאמט את יפה.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אפילו בסמרטוט את תראי מהממת, גמכן איתך דאמט את יפה.
M Mashina Girl New member 25/7/06 #103 אמ../images/Emo28.gif לפני שנה בטורקיה. נראה לי שהייתי ממש שרופה ומתה מעייפות (לפי ההבעה) לא משו של תמונה אבל נו, לא כל יום אני מרשה לעצמי.
אמ../images/Emo28.gif לפני שנה בטורקיה. נראה לי שהייתי ממש שרופה ומתה מעייפות (לפי ההבעה) לא משו של תמונה אבל נו, לא כל יום אני מרשה לעצמי.
M Mashina Girl New member 25/7/06 #118 ../images/Emo28.gif בת כמה אני נראית? יש כאלה שאמרו שהיו נותנים לי 16-17, יש כאלה שאמרו שהיו נותנים לי אפילו 20.. זה מעניין אותי..נו?
../images/Emo28.gif בת כמה אני נראית? יש כאלה שאמרו שהיו נותנים לי 16-17, יש כאלה שאמרו שהיו נותנים לי אפילו 20.. זה מעניין אותי..נו?
ח חחחח מצחיקה New member 26/7/06 #184 וואלה בהתחלה חשבתי 20, אבל ידעתי שלא יכול להיות חחח... לא יודעת למה P: אז כתבתי 18 ^__^ אבל היי, הייתי קרובה
וואלה בהתחלה חשבתי 20, אבל ידעתי שלא יכול להיות חחח... לא יודעת למה P: אז כתבתי 18 ^__^ אבל היי, הייתי קרובה
ד דוקטור קלינית New member 25/7/06 #105 בלהבלהבלה צפרדעים ורודות מקפצות. [היא צולמה בחשיכה מוחלטת עם פלאש,ולכן הבעת ה"מה לעזאזל אתה רוצה" כלפי אח שלי שצילם :]]
בלהבלהבלה צפרדעים ורודות מקפצות. [היא צולמה בחשיכה מוחלטת עם פלאש,ולכן הבעת ה"מה לעזאזל אתה רוצה" כלפי אח שלי שצילם :]]