הרמיוני
S Snow fairy New member 25/7/06 #78 אבל לא רואים את הפרצוף היפה שלך כאן [את זה שאת כוסית אני כבר יודעת].
R RainbowL New member 25/7/06 #66 מעכשיו.. וכן היא לא משהו. ילדת יומולדת שכמוני וכן, אני יודעת שאני חייבת דחוף לעשות גבות.
D Deadly friendship New member 25/7/06 #72 away from the sun to shine איזה שיר תנסי לשמוע waiting for the sun doors תמונה שווה. [כן אני הולכת!]
E EVE Lights New member 25/7/06 #134 שיכורה חמודה! ../images/Emo13.gif נו מה אתן צועקות תמונת פוזה בשביל מיצ אנלא יוצאת ככה לרחוב אלא אם כן זה למסיבת פריקים או משו
שיכורה חמודה! ../images/Emo13.gif נו מה אתן צועקות תמונת פוזה בשביל מיצ אנלא יוצאת ככה לרחוב אלא אם כן זה למסיבת פריקים או משו
ח חחחח מצחיקה New member 25/7/06 #111 ../images/Emo99.gif... ואהבתי את החצאית ! חחחח קים משחקת אותה בתפקיד האמא היום P: (טוב ת'אמת היא צודקת, מסתובבים BAD PEOPLE שם בחוץ =,( )
../images/Emo99.gif... ואהבתי את החצאית ! חחחח קים משחקת אותה בתפקיד האמא היום P: (טוב ת'אמת היא צודקת, מסתובבים BAD PEOPLE שם בחוץ =,( )
N Ne§t£A Gi®L New member 25/7/06 #119 את יפה נורא../images/Emo108.gif אבל סנובית ברמות [מה זה היה בעזריאלי?]