תמונות של קונס מהפרימייר של STARWAR

Sweet Misery

New member
אני חברה בפורום הזה,

ומותר לי להגיד כל מה שאני רוצה אם אני חושבת שזה מתאים. ואני חושבת שלהעיר לגביי זה זה מאוד מתאים. והיחס הזה שלך אלי ממש לא במקום.

Juliann

New member
וגם התחביב הזה שלך להעיר על כל דבר

ממש לא במקום! אם את לא קשורה לוויכוח = STAY OUT!!!

Sweet Misery

New member
אני קשורה לפורום,

לכן אני באופן ישיר קשורה למה שכתוב בו. אם מפריע לי משהו, מותר לי להעיר על זה בצורה תרבותית ומאופקת ככל האפשר, בניגוד לאנשים אחרים בפורום. אולי במקום להעיר לי כל הזמן פשוט תפנימו את מה שביקשתי ותעברו הלאה? באמת שזה יעזור לכן בחיים.

שאני אבין..

למה אתם מגינים עליו? אין לו פה? שיגן על עצמו הוא יכול יפה מאוד להגיד שקונסטנטין מכוער על להגן על עצמו הוא לא יכול? הוא צריך שיבואו להגנתו? יש לי רק דבר אחד להגיד על זה: whatever...

Sweet Misery

New member
אני לא מגינה על אף אחד.

אבל כבר הרבה מאוד זמן שאני רואה פה תגובות ילדותיות להחריד מצידם של כמה משתמשים בפורום. ועוד כשהתגובות באות מחברות פורום שנמצאות כאן הרבה ונוכחותן רבה, חבל לי אישית, כקוראת, לראות את התגובות הנזעמות האלו שוב ושוב. ורק העובדה שיש פה מישהו שמסכים איתי מראה שאני לא היחידה שזה מפריע לה. אז בבקשה בבקשה, אני אפסיק להתערב אם תנסו להתמתן בתגובותיכן.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזה ממש מוגזם.../images/Emo168.gif

Sweet Misery

New member
תסתכלי על האנשים שתומכים בדעתי.

אולי בכל זאת את צריכה להפנים משהו.

Juliann

New member
נמאס לי מההידחפויות שלך כבר ממזמן

תוציאי את אפך מעיניינים שלא שלך ואני לא אטרח לענות לך יותר. מיציתי.

whatever4

New member
את עדיין לא מבינה...

מותר לה להביע דעה כמו שלך מותר להביע דעה. זכותו של אותו בחור להגיד שקונסטנטין מכוער כמו שזכותך להגיד שלדעתך קונסטנטין יפה. בקיצור אנשים: פ-ל-ו-ר-ל-י-ז-ם!

Fairywitch

New member
ועוד יותר בקיצור- יופי זה עניין של

טעם- אז חבל על האנרגיות שמוציאים על הויכוח

Sweet Misery

New member
הויכוח שלי הוא לא על טעם,

הוא על הזכות להביע דעה בפורום הזה בלי להיסקל על ידי מעריצות קונסטנטין זועמות. את לא תראי את זה אצל שום מתמודד אחר, ולא בכזאת רדידות.

Fairywitch

New member
בעעע... לא הייתי יממה וחצי- כבר יש

בלאגן
לא לריב על טעם וריח- זה חסר... טעם וריח
להגיד שסקוט עדיף על קונס- מעצבן גם אותי, אבל אין לי כוח להתייחס. לסיכום- שתי נקודות חשובות לאווירה בפורום:
יש דרך להביע דיעה בלי סתם לפגוע ולעצבן- מצאו אותה.
מישהו הביע דיעה שונה בצורה נורמלית- מותר לו. תתמודדו עם זה.
מישהו הביע דיעה שונה בצורה מעליבה
תעירו לו בעדינות בלי להעליב באותה מידה, ופנו אליי אם נפגעתם- אני אמחק הודעות פוגעניות, כי זה נוגד את תקנון הפורום. קפיש
אוהבת אותכם

Fairywitch

New member
טוב- קראתי שוב את כל השרשור-

אף אחד פה לא היה נחמד, אבל גם אין הודעות ממש פוגעניות... לא ברור על מה המהומה
ברור שכיעור או יופי זה עניין של טעם- אז למה סתם לעצבן? מצד שני- זאת לא השמצה, סתם הבעת דיעה, אז חהל לקחת ללב. מצד שלישי- גם להגיד " מה אתה מבין בזה" בהקשר הזה- זה לא נחמד, אבל לא כזה נורא. סיכום כללי ובנאלי- על טעם וריח ממש- אבל ממש- חבל להתווכח. אז די עם זה.

למעלה