M Miss Independent New member 22/10/05 #20 מזעזע. נמאס לי שבכל מקום הפוטושוט הזה מופיע|: שתעשה חדשים!!!
N Not Like You 2 New member 23/10/05 #32 נצל"ש - שאלה.. ../images/Emo35.gif פעם שמו כאן קישור להורדת הקליפ BOY, ושהורדתי אותו, שמתי לב שזה הקליפ של השיר Because Of You.. משהו כאן לא קלטתי, איך קוראים לשיר ההוא? BOY או Because Of You?
נצל"ש - שאלה.. ../images/Emo35.gif פעם שמו כאן קישור להורדת הקליפ BOY, ושהורדתי אותו, שמתי לב שזה הקליפ של השיר Because Of You.. משהו כאן לא קלטתי, איך קוראים לשיר ההוא? BOY או Because Of You?
T timtamtum1 New member 23/10/05 #34 ../images/Emo6.gif טוב, גם אני לא הבנתי את זה פעם.. BOY זה קיצור של Because of You.. זה פשוט האותיות הראשונות כמו Since You Been Gone ---> SUBG אוקי?
../images/Emo6.gif טוב, גם אני לא הבנתי את זה פעם.. BOY זה קיצור של Because of You.. זה פשוט האותיות הראשונות כמו Since You Been Gone ---> SUBG אוקי?
N Not Like You 2 New member 23/10/05 #35 אה.. ../images/Emo9.gif לא הבחנתי בזה.. לא הבחנתי שזה הקיצור, מהקיצור יצא מילה: BOYS.. כמעט חשבתי שזה שם של שיר אחר..
אה.. ../images/Emo9.gif לא הבחנתי בזה.. לא הבחנתי שזה הקיצור, מהקיצור יצא מילה: BOYS.. כמעט חשבתי שזה שם של שיר אחר..
B Beauty Of Grace New member 23/10/05 #38 גם לי זה היה ככה,הלכתי לחפש בקאזאה BOY וזה לא מצא לי,עד שהבנתי.