תמונות...תמונות...תמונות...

oc101

New member
איזה כיף שזוכרים את השמלה../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

בטח זה בגלל השמלה ששמתי פעם בפורום, השמלה שנתנה לי השראה.... עם קצת דמיון זה הלך ותודות גם למעצב יעל גרין שתפרה אותה , אני מדגישה אני עיבצתי- היא תפרה הצעירה

Sharon_1

New member
תגידי,

למה את לא עושה משהו יצירתי עם עצמך?! למה שלא תעצבי בגדים ותמכרי או משהו כזה?!

kisses

New member
לשרון וודים המון ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

הייתם כל כך יפים הלוואי שרק תדעו אושר ושמחה בחייכם המשותפים שרון היית פשוט כלה יפייפיה אתם בהחלט נראים מאוהבים עד השמיים המון בהצלחה ורק בריאות שלכם ליאת

שירי71

New member
בהמשך לקריאת התאורים שלך לגבי

החתונה, באו התמונות והשלימו לי את החוויה. אתם פשוט כל כך חמודים ונראים כל כך מאושרים. האושר עובר דרך הפיקסלים של התמונות. רק טוב אושר ועושר בריאות נועם רוגע שלווה וחופן מכל מה שתאחלו לעצמכם, ממני...

nikit1

New member
שרון, איזה יופי!

איזו שמלה מיוחדת! משום מה ה"תמונות הבמוימות" והפגישה עם ודים לא עולות

שרונס

New member
תודה פולה! ../images/Emo24.gif

צריך לחכות כמה דקות אחרי שמעלים את הקובץ עד שהוא "נקלט" בפורום. בכל מקרה, בדקתי עכשיו והכל עולה וגם לא התבלבלתי בסדר של התמונות, תודה לאל... את השמלה תכננו ועיצבנו אמא שלי, התופרת ואני שאספתי המון תמונות ורעיונות מז´ורנלים. זה מה שיוצא כשלא הולכים לשום חנות ולא מודדים שמלות כלה... שרון.

Sharon_1

New member
שרון,

תמשיכו להיות כ"כ מאושרים. רואים את זה בתמונות!!! פליטה פרוידאנית - "את השמלה תכננו ועצבנו אמא שלי..."

שרונס

New member
תודה! וזו לא פליטה פרוידיאנית

סתם ניסוח לא טוב בגגל השעה המאוחרת. התכוונתי להגיד שאנחנו תכננו ועיצבנו את השמלה ביחד. דוקא לא כל-כך התעצבנו... שרון.

היי שרון אתם ממש נראים ברקיע ה...

אתם נראים ממש מאושרים, והאמת זה מה שחשוב!!! בכל מקרה המון מזל"ט (שוב) תמשיכו כך אתם בדרך הנכונה. בהצלחה בהמשך ונשתמע אייל...

שרונס

New member
תודה אייל! זה באמת מה שחשוב.

דרך אגב, מאוד נהניתי לשוחח איתך! אני אשלח לך תמונות היום או מחר, בסדר? תודה!
שרון.

tooshtoosh

New member
שרון, אני חייבת לשאול אותך משהו

ראיתי את התמונות, ולדעתי הן מהטובות יותר שראיתי כאן עד היום בפורום. לבחור שצילם יש עין רגישה וראייה נכונה של קומפוזיציה. ואני קוראת בקובץ שצרפת, שאת לא ממש מרוצה מהתמונות, ואני תוהה למה? האם זה בגלל הגרעיניות שלהן? או שזה רק בגלל הסריקה? מעניין אותי לשמוע. בכל מקרה, אני חושבת שיש בתמונות המון חיים שמחה והתרגשות ואתם נראים נפלא!

שרונס

New member
הי טושטוש!

אני באמת לא מרוצה מהתמונות. אלו ששמתי כאן, הן מן הסתם היותר יפות שיש. אין ספק שיש תמונות יפות בתוך כל התמונות שקיבלנו וגם אין ספק שהצלם קלט את השמחה וההתרגשות. יכול להיות שכל הביקורת שלי על התמונות לא נכונה ואני נמצאת כרגע בהתייעצויות עם "רק אייל" בקשר לזה. התמונות, בכל מקרה, אינן גרעיניות ובאמת זו רק הסריקה. תודה רבה על המחמאות! כשתהיה לי דעה מגובשת, אכתוב אותה כאן. שרון.

אתי@

New member
שרון - אתם נראים מקסימים ../images/Emo13.gif

אי אפשר לפספס את האושר המדהים הזה ממש תמונות מרגשות
שיהיה רק טוב
אתי@

שרונס- איזה יופי!! עשית לי את הבוקר

איזה כיף לראות כאלה תמונות מאושרות על הבוקר :) איזה חתונה יפה ושמחה, וסיפור החתונה ממש מרגש וכתוב כל כך יפה..

סיגל2

New member
שרונס איך שאתם נראים מקסימים

ומאושרים בתמונות, שתמשיכו להיות מאושרים ככה גם הלאה, הרבה מזל טוב ואושר.

למעלה