תמונות תמונות!

The Fantasy

New member
תמונות תמונות!

כל מי שבטוויטר כבר בטח שמע/ה על האופניים שנגנבו לשאנון, אז זה איזה פרסום מאתר רכילות (אל תתבלבלו זה לא אתר על ג'ארד, פשוט למנהל האתר הזה קוראים גם ג'ארד חח) Jared Leto takes his bicycle for a ride around backstage at The Fillmore on Tuesday (April 27) in Miami,Fla. The 38-year-old 30 Seconds to Mars frontman was accompanied by his brother (and bandmate) Shannon Leto, who had his bike stolen later in the day. Jared tweeted, “I HOPE WHOEVER STOLE SHANNON’S BIKE LAST NIGHT IN MIAMI ROTS IN F**ING HELL. XO P.S. IF YOU FIND THE B*STARD YOU KNOW WHAT TO DO”. Later in the evening, Jared and his band kicked off their summer tour at The Fillmore. They will travel the country, then head to Europe, Australia, New Zealand and finally end the summer in Japan. Tonight, they are playing the House of Blues in Orlando! ותרגום למי שצריך: ג'ארד לטו לקח את האופניים שלו לסיבוב מאחורי הקלעים בפילמור ביום שלישי (27.4) במיאמי, פלורידה. הסולן בן ה38 של להקת 30STM לווה ע"י אחיו (שהוא גם חבר בלהקה (דייי באמת?!)) שאנון לטו, שאופניו נגנבו מאוחר יותר באותו היום. (וכמובן שלא ציינו את תומו...חוצפנים!) ג'ארד רשם בטוויטר "אני מקווה שמי שגנב את האופניים של שאנון אתמול בלילה במיאמי נרקב בפאקינג גיהנום. נשיקות וחיבוקים. נ.ב. אם אתם מוצאים את הנבלה אתם יודעים מה לעשות" מאוחר יותר בערב, ג'ארד ולהקתו החלו את סיבוב ההופעות הקיצי שלהם בפילמור. הם יטיילו בארץ, ואז ייסעו לאירופה, אוסטרליה, ניו זילנד ולבסוף יסיימו את הקיץ ביפן. הערב (זה כבר לא רלוונטי) הם מופיעים בהאוס אוף בלוז באורלנדו! ותמונות

The Fantasy

New member
התכוונתי ברחבי ארה"ב לא בארץ חחח פשוט בעברית

זה נשמע לא טוב. וחצופים! לא ציינו את ישראל! זה המקום הכי חשוב בכל הסיבוב הופעות
(חיה בסרט)

The Fantasy

New member
תמונה מדהימה של שנון../images/Emo99.gifמוקדש לאופקיטה../images/Emo23.gif

מחקתי את ה-א' מהשאנון כדי שכל המשפט ייכנס בכותרת P:

yaelc95

New member
אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

תמונה מדהימה אין מילים XD

הכוונה שם לא הייתה לאופניים אלא לאופנוע

אלא לאופנוע. בזמן שהם יצא לטיול אופניים נגנב לשאנון האופנוע שלו, הוא חובב אופנועים.

The Fantasy

New member
אה באמת?!?! כי פשוט גם לפי הפרסומים של אנשים

בטוויטר הבנתי שמדובר באופניים! טוב נו my bad :)

כן

זה ממש מבלבל עם האנגלית, ותכלס גמאני הייתי מתבלבלת אם לא הייתי מגלה לא מזמן ששאנון רוכב אופנועים גם אפשר לדעת כי הם שינו מbicycle לbike

RenanaD

New member
אה! לא ידעתי, חשבתי שהוא התכוון לאופניים

אוי כן, אז זה הרבה יותר מבאס...

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif בהחלט..זה נותן לזה משמעות שונה לגמרי

אבל עדיין התגובה של ג'ארד גרמה ללב שלי לזחול לתחתונים בשקט, ואמרתי לעצמי שמזל שזאת לא אני שגנבתי אותם. הוא ממש הפחיד אותי! תשלוט בעצמך בנאדם!

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif נכון

ושני (אני מתעצלת להגיב פעמיים
) - תסגרי על עצמך, בחורה

זה גם מצחיק כשחושבים על זה

כי שאנון וג'ארד יצאו לסיבוב אופניים אז איך יגנבו לו את האופניים? תוך כדי רכיבה? רגע.. בעצם.. גמאני מתחילה להתבלבל כאן. כי אופניים פתאום נשמע לי הגיוני. רגע. לא. רגע. כן. רגע. נו באמת!

למעלה