תמונות תמונות!

The Fantasy

New member
אה ושני, רק רציתי להגיד לך שאני ממש מתגעגעת

אלייך ואוהבת אותך מלא
רק שתדעי! וכן, ניצלתי את ההודעה הזאת כדי לומר זאת בפרהסיה

The Fantasy

New member
וואי כל כך..אני מתה להגיע כבר ליום קידום

כלשהו, כי לא הייתי מהראשון שהיה!!! אני מרגישה חסרת תועלת מאז שהתגייסתי...ואני כבר משוחררת 7 חודשים! הגיע הזמן לפעול שוב !!!

The Fantasy

New member
ואת יודעת מה..הגיע הזמן שאני אתקשר אלייך!

אני אתקשר יותר מאוחר כי לא דיברנו מליון שנה בטלפון

The Fantasy

New member
הוא נראה כמו תרנגול עם השיער הורוד הזה

שמציץ שם מתחת לכובע

The Fantasy

New member
עוד ראיון קצרצר עם ג'ארד..על השם שלהם

Jared Leto, who went for a bike ride backstage at The Fillmore Miami Beach before his band 30 Seconds To Mars performed, talked to the Miami Herald a bit about the name of his band. "The significance is that it makes people ask questions more than giving answers," he said. "It accurately describes our music." Which, just as he said, spurs questions. How does it describe his music? "It's a journey, it's a lifestyle. We are more an experience, a community, a celebration -- than we are music. An escape from reality." There doesn't seem to be much need to escape from his reality, with the lawsuit settled and an international tour for This Is War underway. ג'ארד לטו, שעשה סיבוב על האופניים שלו מאחורי הקלעים בפילמור מיאמי ביץ' לפני שלהקתו 30STM הופיעו, דיבר עם הכרוז של מיאמי (או משהו כזה) על השם של הלהקה. "המשמעות זה שזה גורם לאנשים לשאול יותר שאלות מלקבל תשובות",הוא אמר."זה מתאר במדויק את המוזיקה שלנו." שזה, בדיוק איך שהוא אמר, מעוררת שאלות.איך זה מתאר את המוזיקה שלו? "זה מסע, זה דרך חיים.אנחנו יותר ניסוי, קהילה, חגיגה--משאנחנו מוזיקה.בריחה מהמציאות." זה לא נראה שיש יותר מדי צורך לברוח מהמציאות שלו, אחרי שהתביעה יושבה ושסיבוב הופעות לTIW כבר יצא לדרך.

למעלה