וקצת קרדיטים לשואלות, כי פצצתן לי
ת'מסרים... אבל אתן צודקות, חוסר אחריות שלי. אז קבלו: 2.10 קו האופק - המקום מקסים, הכל כבר נאמר עליו... קיטרינג - תותיס - בגדול אוהד מקסים ובכלל ההתנהלות מולם נפלאה, קצת בעיות בהתנהלות שלהם מול קו האופק וההפך (איזו הדחקה בחודשיים, כבר שכחתי שזה היה..) אבל באמת שהכי חשוב זה לעבוד מול אנשים אמינים ונחמדים (וגם האוכל היה טעים, שלא יהיו איי הבנות) וזה מה שהיה. רב - יציאה גדולה - כולם מדברים על החופה שערך משה הר נוי ו-2 זוגות לקחו את הטלפון שלו אחרי החופה. אני גם הקראתי משהו לגלעד ונתתתי לו טבעת והיה מרגייש, אך מצחיק. שמלה - לימור צדקה המקסימה. ראיתי קצת דברים שעשתה (אני מתחברת לסגנון וינטאג' בטירוף) והגעתי אליה עם קונספט בראש שאיך ששמתי עלי את הרעיון הבנתי תוך דקה שתחרה זה יפה על הדוגמניות באתר שלה, אבל איך להגיד בעדינות - לא עליי... כמו שדינגו כבר לחשה במסר, אני עורכת (עיתון) ולכן היו לי איך נקרא לזה "פרוטקציות" במחירים של מעצבים מוכרים. תאמינו לי, חרשתי את כולם, מדדתי ואפילו שכנעתי את עצמי שהשמלמה ההיא שמדדתי אצל המעצב ההוא היא האחת. אבל כדי להשקיט את מצפוני קפצתי ללימור (שראיתי עבודות שלה) והתאהבתי. ואצלה גם לא קיבלתי הנחה... אבל זה היה שווה את זה בטירוף. השמלה שלי בכלל לא הייתה בלבן. הייתה לה רק סגולה כזו. מדדתי, סגרתי, הסברתי לה אילו שינויים אני רוצה ורק בשבוע של החתונה (עבודה, חברות... טבעתי בעבודה) מדדתי אותה בפעם הראשונה. וכמובן שלא איכזבה... איפור- ורד ספיבק. היא חברה, ואין מה להוסיף. מתה עליה ועל הג'ורה שלה (שמעתי שיש פה בנות שקצת נבהלו ממנה, וחבל!) ובעיקר על העבודה המצויינת שהיא עושה. באמת שאין כמוה ומומלץ לא לוותר לעצמך בעיניין כל כך חשוב כמו - איך את נראית בערב הזה (נו, כי אתן יודעות - כשמרגישים טוב נראים טוב. אבל כשנראים טוב - מרגישים מצויין...) נעליים - טופ שופ. פשוטות לאללה, סירה מזהב שיער - עידן מהסטודיו של ורד. באמת שזה לא היה כזה חשוב לי מי יעשה כי ידעתי מה אני רוצה ("פשוט", "בלי עוגות קצפת על הראש") אז הייתי מרוצה. גלעד - לבש "גרשון ברם" שקנינו בסוף עונה - תחזיקו חזק - 50% הנחה. שילמנו איזה 800 ש"ח (תרגעו, לי זה אף פעם לא קורה המציאות האלו. זה המזל שלו...) נעליים שלו - קמפר - עלו כמו הבגדים לחתונה... לפחות הוא ממשיך ללכת איתן... גימיקים - קנינו לכל הבנות כפכפים ובאמצע הערב חילקו דיילות מלאן כפכפים מכל הסוגים (קנינו 38-39) וזה התאים לרובן - 70 בנות! הייתה לנו מזרקת שוקולד (לא ראיתי אותה בכלל כי רקדתי כמו מישוגעת) והיו לנו מלאת'לפים שטויות כמו קונפטים, רעשנים, תופים קטנים, פטישים ושאר ירקות. ודבר אחרון לסיום: יצאו מהחתונה שלנו 6 (!!!) זוגות!!! יש לי פטיש שידוכים מטורף אז זה עשה לי נחת שאי אפשר לתאר. בראנצ' צ'או