מה זה מהבכוה של לוב גורו?
ד דרי טימברלייק New member 16/6/08 #27 הוווו הוא כזה חמוד ואיזה עיניים יש לו *.* התאהבות ממבט ראשון ! ( לא שלי , שלי כבר הייתה ממזמן חח ) יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!! מדהים
הוווו הוא כזה חמוד ואיזה עיניים יש לו *.* התאהבות ממבט ראשון ! ( לא שלי , שלי כבר הייתה ממזמן חח ) יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!! מדהים
ל ליבוצ שחולה על JT New member 15/6/08 #25 תודה רבה על התמונות ../images/Emo140.gif הנה קישורים לחיצים לדפים בהם התמונות : כנראה צילומים לפרסומת של love guru תמונות מהבכורה [הם קראו לזה פרימיירה ] של love guru והנה קצת תמונות מהסרט תהנו
תודה רבה על התמונות ../images/Emo140.gif הנה קישורים לחיצים לדפים בהם התמונות : כנראה צילומים לפרסומת של love guru תמונות מהבכורה [הם קראו לזה פרימיירה ] של love guru והנה קצת תמונות מהסרט תהנו
ל ליבוצ שחולה על JT New member 15/6/08 #26 תיקון ** תמונות מהבכורה [הם קראו לזה פרימיירה] של love guru והנה קצת תמונות מהסרט שם ופה
ק קארייניי New member 17/6/08 #28 טנקסססס!../images/Emo23.gif חחחחח איזה חתיךךךך נכון זה נראה כאילו הוא עושה פרצופים מול המראה?!? חחח תמונות מצחיקות!XD
טנקסססס!../images/Emo23.gif חחחחח איזה חתיךךךך נכון זה נראה כאילו הוא עושה פרצופים מול המראה?!? חחח תמונות מצחיקות!XD