זה האוטובוס הבלתי מזוהה ?
ב"ה ???
זה האוטובוס הבלתי מזוהה ?זה מרצדס O404
ב"ה ???
זה האוטובוס הבלתי מזוהה ?זה מרצדס O404
===11=== (המידיבוס הלבן 5004)תמונות.....
ב"ה היתי בתל אביב והנה כמו שהבטחתי (אבל קצת באיחור) התמונות לחובבי הרכבות" צילמתי רכבת אחת בלבד, אני אוכתוב ב"נ שאעלה אותה. (כל שאר התמונות הם של אוטובוסים ) .
וגם עשיתי אותו להרכבה :===11=== (המידיבוס הלבן 5004)
ב"ה אותו גם עשיתי להרכבה... .
למה האשכול לא מוקפץ ?וגם עשיתי אותו להרכבה :
ב"ה
===12===(קו 5א צד הדלתות, ת"א)תמונות.....
ב"ה היתי בתל אביב והנה כמו שהבטחתי (אבל קצת באיחור) התמונות לחובבי הרכבות" צילמתי רכבת אחת בלבד, אני אוכתוב ב"נ שאעלה אותה. (כל שאר התמונות הם של אוטובוסים ) .
===13===(קו 5ב צד הנהג, ת"מ ת"א)===12===(קו 5א צד הדלתות, ת"א)
ב"ה
אתמול ראיתי תוכי כזה בקו 18 (?)===13===(קו 5ב צד הנהג, ת"מ ת"א)
ב"ה שתי התמונות צלמו בקומה 5 ע"י חברי יהודה ג. . (בכוונה שמתי הודעה זו בתגובה להודעה הקודמת.
כוונתך בוודאי לקומה 4===13===(קו 5ב צד הנהג, ת"מ ת"א)
ב"ה שתי התמונות צלמו בקומה 5 ע"י חברי יהודה ג. . (בכוונה שמתי הודעה זו בתגובה להודעה הקודמת.
צודק...כוונתך בוודאי לקומה 4
שם נמצאת התחנה של קו 5 וגם של 4, 44 ו-46.
===14 15 16=== (תוצאות ההפרטהתמונות.....
מצב התחנה החדשה בכי רע===14 15 16=== (תוצאות ההפרטה)
ב"ה
תיקון: בשנה האחרונה.מצב התחנה החדשה בכי רע
ניתן לראות שהאספלט כמעט נשחק ונעלם לגמרי, והברזלים די חשופים. קראתי לא מזמן שהתחנה הפסידה הרבה כסף בשמנה האחרונה. לא נעים. תודה על התמונות, צחקן.
צודק.... .מצב התחנה החדשה בכי רע
ניתן לראות שהאספלט כמעט נשחק ונעלם לגמרי, והברזלים די חשופים. קראתי לא מזמן שהתחנה הפסידה הרבה כסף בשמנה האחרונה. לא נעים. תודה על התמונות, צחקן.
91-413-01 - קונקס===14 15 16=== (תוצאות ההפרטה)
ב"ה
האיריזר של קונקס היה שייך קודם===14 15 16=== (תוצאות ההפרטה)
ב"ה
יצחק מה פתאום===14 15 16=== (תוצאות ההפרטה)
ב"ה
ראה בקישורים של הפורום את האתר....יצחק מה פתאום
פקונקוס הפרטה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.