תמונות

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

Chens15

New member
נכון התחלה אם לא רואים את תמונה

מקרוב זה ננורא נורא נורא מבלבל

orityemini

New member
אוקיי דבר ראשון....

אני בחורה ולא בחור. :) וג'יליאן עכשיו גרה בבריטניה (חוזרת לשורשים) והחליטה שאחרי 9 שנים של שיער ג'ינג'י הדבר הראשון שהיא עושה כשהיא מסיימת את הסידרה זה מהר לצבוע למשהו אחר...:) אז זו כרגע התקופה הבלונדינית שלה. אך אל דאגה, אני מניחה שכאשר יעשו את הסרט השני של תיקים (איזו אופטימית אני) היא תחזור להיות ג'ינג'ית. ודיאטה זה דבר בריא, אז למה לא....מה שכן, זה לפי דעתי דבר דיי חדש אצלה, כי כשראיתי אותה לא זכרתי שהיא הייתה רזה במיוחד. ובכלל, קשה באמת לזהות אותה, והמבטא שלה חזר להיות בריטי, כך שהיא אפילו נשמעת אחרת. אורית.

Chens15

New member
בחיים לא שיערתי שהיא בריטית...

לפחות עד אתמול כשהיא עשתה מבטא בריטי הייתי בטוחה שהיא אמריקנית ...איזה שחקנית טובה היא!!! אישית אני לא הייתי מצליחה להסתיר דבר כזה אם הייתי בריטית כי זה מין מבטא כזה שנשאר אם אתה רוצה או לא........ לא אמרתי שהדיאטה שלה לא טובה אמרתי הגוף (אחרי שהיא עשתה דיאטה) נראה אחלה השיער לא!!! וסליחה שרשמתי שאת בן.....
נבוכה.......

orityemini

New member
היא עדיין לא בריטית...:)

זה מסובך אצלה....כעיקרון היא נולדה בארצות הברית, ועד גיל שנתיים בכלל גרה בפורטו ריקו ומגיל שנתיים עד 12 היא גרה בלונדון. בגלל שהיא חיה את כל הילדות שלה בבריטניה, היא דיברה במבטא בריטי כבד כזה כל החיים שלה. עד שההורים שלה עזבו בחזרה לארצות הברית, והיא שלא התלהבה מהרעיון לעבור לאמריקה, התמרדה נגד הוריה (מעין מרד נעורים) והפכה להיות פאנקיסטית... בסופו של דבר היא הסתגלה למקום (בערך בגיל 20:)) ואז גם היא סיגלה לעצמה מבטא אמריקני. ולכן, מאז היא מדברת במבטא המוכר שלה, שכשחושבים על זה בעונות הראשונות הוא לא היה מבטא אמריקני מושלם, פה ושם יש לה התחלקויות, אבל במהלך הסידרה המבטא נהיה עוד יותר אמריקני. עכשיו אחרי הסידרה היא חזרה ללונדון, קנתה בית שם, ולאט לאט חזרה למבטא המקורי שלה. זה הכול...:) אה, ויש לה גם ילדה בת 8 (או 9?) שגרה פעם בקנדה אצל אביה ופעם בלונדון אצל אימה וכנראה שגם בארצות הברית כי ג'יליאן נמצאת שם לפעמים. אגב, נתקלתי בעבר באיזה קטע וידאו שרץ באינטרנט על ג'יליאן שצולמה בגיל 18 באיזה תחנת טלויזיה מקומית עם תספורת פאנקיסטית ומבטא בריטי קוקני בלתי מובן לחלוטין.

Chens15

New member
וואלה נשמע מגניב...

איזה ווירדואית (תהמונית) לא פילא שליהקו אותה לx-files אוריתי בת כמה את?

orityemini

New member
אני סטודנטית...:)

ובת 20. אם את רוצה לדבר, אני נמצאת גם באייסיקיו לפעמים. אני אשתדל לשלוח לך הודעה בערב. אורית.

למעלה