גם אני חושב שאני אקנה לי כובע מצחיה
L Lifes Music New member 21/8/04 #22 ../images/Emo10.gif לא הצלחתי להקטין את התמונה שלי עם אסף לא נורא....
ח חוס חסית הבלסית New member 21/8/04 #26 לא יכלתי להישאר לחתימות אבל... השגתי מקל של אספיס, וזה בהחלט סיפק אותי... הוא שבור קצת, אבל לא נורא, כל עוד אסף הוא זה ששבר אותו בזמן הופעה זה מגניב ביותר!
לא יכלתי להישאר לחתימות אבל... השגתי מקל של אספיס, וזה בהחלט סיפק אותי... הוא שבור קצת, אבל לא נורא, כל עוד אסף הוא זה ששבר אותו בזמן הופעה זה מגניב ביותר!
L Lifes Music New member 21/8/04 #29 גם את השגת מקל?!? הייתה מישהי שהתחלה השיגה מקל מאספיס...והוא חדש עליו...
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 21/8/04 #31 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif GOOOOOOOOOOOOOOOOOD looking
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif GOOOOOOOOOOOOOOOOOD looking
K Kinky DeviL1 New member 22/8/04 #32 תמונות יפוווות )) אבל רגע שאני יבין למה הם הופיעו בחלנות דיסקים פור גאד סייק?!?!
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 23/8/04 #34 ../images/Emo41.gifבן...תודעעעע... אביייייייי איזה תמונות יפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת