תמונות

כרמית15

New member
תמונות

שלום אני מחפשת תמונות של פולין באופן כללי מהמסע.. מי שיש לו תמונות של יער הילדים "זבילטובסקה גורה" ויכול בבקשה לשלוח לי אני ממש אשמח,,,, מי שיודע מאיפה אני משיגה תמונות שיגיד לי בבקשה... תודה מראש

litalosh3

New member
אני יכולה להביא לך

הייתי בפולין לפני חודש וביקרנו שם. הבעיה היחידה הייתה שהגענו לשם דיי מאוחר וכבר החשיך לגמרי ככה שהתמונות לא הכי איכותיות. אני אשרשר לכאן את התמונות..

litalosh3

New member
טוב

זה לא נותן לי להעלות את התמונות...תשלחי לי את האימייל שלך במסר ואני אשלח לך לשם.

כרמית15

New member
שוב תודה

היי רציתי להגיד לך תודה על התמונות המהממות שלך...באמת ממש יפות... רציתי לבקש ממך אם יש לך עוד תמונות ממקומות אחרים בפולין ולא רק ביער שאת יכולה לשלוח לי...למשל מיידאנק או אושוויץ...או סתם מקומות שיש לך תמונות מהם...אם כן תשלחי לי למייל גם אותם בבקשה... תודה מראש

litalosh3

New member
וואי יש לי מלא תמונות

במיוחד ממידאנק ואושוויץ ששם רוקנתי את הכרטיס זיכרון שלי אז זה ייקח לי שנים להעביר אותם כי התמונות גדולות ולוקח זמן להעביר. יש תמונות מסויימות שאת רוצה ממידאנק ואושוויץ כי באמת שיש לי הרבה תמונות ממש טובות משם.. טוב אני אשלח לך תמונות ממידאנק ואושוויץ ותגידי לי כבר אם הן טובות ואת תרצי עוד אני אשלח עוד.

כרמית15

New member
טוב

תשלחי את התמונות שבעינייך יצאו הכי טוב, ואם אני ארצה עוד בנוסף אז אני אבקש משהו מסויים..... אם יש לך את התמונה מהשירותים של בירקנאו....השירותים העגולים האלה....שיש שתי שורות של עיגולים משיש כזה... אם יש לך תשלחי לי מתי היית בפולין?

litalosh3

New member
הייתי בפולין

בין ה-9 לאוקטובר עד ה-17. ויש לי את התמונה של השירותים העגולים. אני אשלח לך כבר..

יער הילדים בבקשה=]

חזרתי לפני חודש מפולין היה מדהיםםם כלכך אין לי מילים... למדתי המוןןןן על עצמי ועל החיים והנה תמינות של יעל הילדים כמו שביקשת=]

למעלה