תמונות

ואי את לא מבינה מה התמונה הזאת עשתה

לי עכשיו.אני חזרתי בדיוק לפני חודש מפולין ביום הזה לפני חודש הינו באושוויץ. והתמונה של בור של הילדים אני צילמתי בדיוק את אותה התמונה שרואים את הדף שכתוב עליו "בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תירא ותעוף בחזרה" אני זוכר שהיה לי במקום הזה כל כך קשה ועצוב והוא אחד מהמקומות היותר מעצבים שהיו לי במסע.ולראות את הכל בלבן זה מדהים כי אנחנו הינו בתקופה שעוד היה יחסית קר אבל לא היה שלג וזה מדהים אוף אני כל כך מתגעגע וכל כך רוצה לחזור ולעשות את המסע הזה שוב.היה לי כול כך מדהים!!

19? הממ המממ לא יודעת../images/Emo122.gif

אם היית איתנו במטוס, אני בטוחה שלא תשכחי את הרעש שעשינו. [משלחת של בנות דתיות שלא מפסיקות לשיר]

H i L a L u S

New member
חחחח גם אנחנו עשינו רעש עם גיטרה

אבל לנו לא היה עיכוב כנראה את היית ישראייר:)

אסון!!!....אני חזרתי בטיסה

עם בנות דתיות(לפני שנה וחצי) וזה היה אסון! חח...כמה רעש חחח לפחות היו שרים שירים מערוץ 24!,אבל לשגע אותנו עם שירים חסידיים חחח

Eti No Name

New member
לזה את קוראת שלג? ../images/Emo14.gif

חח אנחנו היינו במרץ [2006].. שיא הקור, השלג. אגב, אני חדשה. :) כמה שאני מנסה להתנתק משם, אני לא מצליחה. לא עובר יום בלי לחשוב על מה שעברתי שם... טוב לדעת שאני לא לבד. והנה תמונה מיער הילדים.. התמונות הכי יפות שלי משם. את מה שכתוב שם הקראנו בטקס שעשינו.. אין אחד שלא נדהם מהעוצמה של המשפט הזה.

rahav89

New member
תתמונות שלי מפולין משלחת מיבנה

נסענו ב-5.10 חזרנו ב-12.10 www.polin-yavne.pic.co.il אם את צריכה איזה משהו שלחי מסר =]

למעלה