תודה רבה
S sap131 New member 3/6/07 #28 תודה!!...מאיפה?... מאיפה יש לך את התמונות מהמופע שאגוס וקנדלה מחליפים את מריאנה ופיטר?....אתם יודעים עם יש את הקטעים האלה ביוטב?...של קנדלה ואגוס?!?
תודה!!...מאיפה?... מאיפה יש לך את התמונות מהמופע שאגוס וקנדלה מחליפים את מריאנה ופיטר?....אתם יודעים עם יש את הקטעים האלה ביוטב?...של קנדלה ואגוס?!?
P prinsesa de amor New member 3/6/07 #29 את התמונות אני מוצאת באינטרנט אני לא זוכרת מאיפה כל תמונה... ולא אין לי מושג אם יש את הקטעים ביוטוב אבל שמעתי שהם גם שרים יחד ואני מתה לראות את זה אז אם למישו יש שיעלה
את התמונות אני מוצאת באינטרנט אני לא זוכרת מאיפה כל תמונה... ולא אין לי מושג אם יש את הקטעים ביוטוב אבל שמעתי שהם גם שרים יחד ואני מתה לראות את זה אז אם למישו יש שיעלה
S sap131 New member 4/6/07 #32 תודה רבה!!! יוו אני מתה לשמוע את קנדלה שרה...חחחח....אוף עם יש למישהו בבקשה בבקשה שיעלה!!!!!!! אני ישים עוד מלא תמונות אבל בבקשה שיעלה!
תודה רבה!!! יוו אני מתה לשמוע את קנדלה שרה...חחחח....אוף עם יש למישהו בבקשה בבקשה שיעלה!!!!!!! אני ישים עוד מלא תמונות אבל בבקשה שיעלה!
S shiran232 New member 4/6/07 #35 ../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifתודה רבה../images/Emo24.gif נדיה נהייתה מפחידה ואגוסטין גם לא משהו...
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifתודה רבה../images/Emo24.gif נדיה נהייתה מפחידה ואגוסטין גם לא משהו...