תמונת השבוע!!!!

A m e l y

New member
אנו שונאת את הקאסי הזו!

מי ליהק אותה? מה הם חשבו לעצמם????

Alarma

New member
למה לשנוא דמות שהייתה רק בפרק אחד? :)

לא נהנית לראות את סצינות האהבה שלה עם דין ?:) זה היה לוהט במיוחד! אני בעד! למרות שבמבט לאחור זה באמת היה רומן קצת תלוש מהעלילה... אבל זה היה תירוץ לחשוף הרבה עור :) יותר עור אנשים!! ואני רוצה שהם ימשיכו להתחזות לעוד דמויות מעבר לאנשי חוק למיניהם שהם התחזו לכמרים זה היה אדיר! שיתחזו לפאנקיסטים או משהו..לדברים יותר מוגזמים :) לזמרים! (ואז אחד מהם יאלץ לעלות לשיר) . כןןןןןןןן

A m e l y

New member
נהניתי מסצינת האהבה

אם מכסים את החלק שלה על המסך..=\ אבל באמת..הם לא יכלו להשקיע קצת יותר בבחירת שחקניות...כל הזמן יש להם שחקניות מה זה יפות ופתאום זאתי,ועוד היא זוכה לסצינת סקס עם דין...

Alarma

New member
שמעי לא יודעת מה איתך אבל כשאני צפיתי ב4400 ו

והדמות שלה צצה על המסך חשבתי "היא יפה" אז לא יודעת מה הבעיה איתה? כי היא לא לבנה כמו כל הבחורות שהביאו לשם? :) בחורה יפה עדיין וזה מתאים מאוד לדמות שלו להתאהב בה, הם לדעתי היו צמד מוצלח בסצינה הזו :) כמובן לא צמד שירים עלילה של סדרה, אבל לפרק בודד, זה אחלה!

איכ מיטל את בסדר?!

היא מכוערת!!!!!!!!! וחסרת פרופורציות בגוף!! הראש שלה ענקי והגוף רזה כזה קטן!! קיצר היא מעוותת ואני אשנא אותה לתמיד...

Alarma

New member
חחחח דנוש קרעת אותי מצחוק עכשיו! ../images/Emo58.gif

לא יודעת אני מדברת איתך על רושם ראשוני ב"4400" :) היא נראתה לי מיוחדת כזו..לא יודעת למה אולי זה גם בגלל הדמות שלה שם. בסופרנצ'ורל היא לא הייתה ייחודית פשוט את יודעת קיבלה את הסצינה הכי שווה בסדרה נראה לי שמקום שני הכי ברת מזל זו כרמן מ what is and what should never be שזכתה להיות "אישתו" ולקבל סצינות נשיקה לוהטות ומקום שלישי זו הבלונדה מ tall tales ומקום רביעי השדה שהציעה לו עסקה ב AHBL גילוי נאות: צריך לציין כשראיתי את הפרק הזה עם קאסי, עוד הייתי רק בתחילת ההתמכרות, רק לאחרונה נהייתי "קנאית" לדמויות ולא רוצה שיכניסו דמויות נשיות סתמיות :) אולי זה מסביר למה אני עוד זוכרת את זה לטובה

A m e l y

New member
דווקא את השדה אהבתי יותר בקרוסרודס

ואת הבלונדה גם אהבתי,אפילו את "אשתו" אהבתי...הן כולן כאלה יפות ומושלמות שלמרות שזה מעורר קנאה ברמות אני עדין אזקוף קרדיט לזכותן 2 הבחורות שלא אהבתי היו קאסי וזאתי מ-HEART.וזה לא בגלל שתיהן זכו לסצינות סקס ואני נורא מקנאה (כולנו...) קאסי היתה סתם דמות מפגרת ,לא היה לה אופי ובכלל היא לא היתה מתאימה לדין (מבחינת דמות) וזה היה סתם כדי להראות סצינת סקס לדעתי.אם היתי יכולה לבחור בשבילו בת זוג הולמת לסצינה הזו היתי בוחרת ב"אשתו"-הדמות שלה היתה פשוט תפורה לגמרי לתפקיד הזה (מן הסתם היא היתה אמורה להיות כל מה שדין חלם עליו...) . ואם יכולתי להחליף את זאתי מ-HEART בסצינה עם סאם,היתי הולכת על שרה מהעונה הראשונה,כי אהבתי את הדמות שלה,ואת הנועזות שלה .היא גרמה לסאם פשוט לשנות נק' מבט לגבי מה שקרה עם ג'ס ולגרום לו להבין שלא משנה מה הוא יעשה הוא לא יכול לשנות את הגורל ואם משהו צריך לקרות הוא יקרה בדרך זו או אחרת.היא היתה אחת הבחורות האהובות עליי בסדרה אני לא מתנגדת להוסיף בחורות לסדרה,זה די מגוון ואני בהחלט לא נגד סצינות סקס,גם אם זה לא איתנו תמיד אפשר לכסות את הפרצוף של הבחורה ולהנות מכמות העור שסם/דין חושפים...

Alarma

New member
LOL צודקת, ברור שהן עדיפות אבל הן לא קיבלו את

ה-סצינה :) זה מדורג על פי כמות העור הנחשף ועד כמה סקסית הסצינה. אז רק במקום השני כרמן מדורגת היא באמת התאימה לו יא אללה יואווווווווו אני רוצה שעונה 3 תגיע כבר במיוחד אחרי החלום שהיה לי הלילה עליו, זה רק גורם לי לחשוב שאיבדתי את דעתי...ושהוא חייב להיראות איפה שהוא במדיה במהרה לפני שאתחרפן!

כן העיקר ההבטחות...

שאמרו בתחילת עונה שניה שהבנים יחשפו את עצמם יותר!!
אפילו באיזה ראיון עם קריסטין וויצ' בE ג'ארד ניסה למשוך עוד צופים בכך שהוא אמר שהם יהיו עירומים..
לא קרה!!!!!!!!!
אני חייבת כבר לראות עוד פעם את ג'נס בלי חולצה!!!!!!

Alarma

New member
כן והפעם שלא יביאו כפיל אפילו לא לרגע אחד

מהסצינה. כמו שעשו ב SKIN לקחו אדם שיודע להתעוות במיוחד כדי להיראות קורע מעצמו את העור. אני רוצה הפעם נטו את ג'נס עם מינימום ביגוד קלוז אפים...תנועה איטית של המצלמה לאורך גופו..וכו'..:) כן, ממש פורנוגרפיה אני דורשת פה :)))

הוווווווו לגמרייייייייי ../images/Emo2.gif

דיי זה יהיה ענק אם הם יתחפשו לחשפנים...
עם פפיונים כאלה...גאש ענק..

Alarma

New member
ב GAG REEL היה את הקטעון של הכמרים-חשפנים

זה היה חמוד ולוהט :) חח צריך שיתלבשו במדים כחולים של שוטרים..עם הכובע :)

רעותוש02

New member
חחחח

זה נראה שרירנים-חשפנים שהתחפשו לכמרים... ואיזה קורע שמלשבישים אותם עם המעילי קוטב חחח ק--ו--ר--ע אוף....אני בטח בחיים לא אפגוש אותם וזה מזה מבאס

למעלה