דווקא את השדה אהבתי יותר בקרוסרודס
ואת הבלונדה גם אהבתי,אפילו את "אשתו" אהבתי...הן כולן כאלה יפות ומושלמות שלמרות שזה מעורר קנאה ברמות אני עדין אזקוף קרדיט לזכותן 2 הבחורות שלא אהבתי היו קאסי וזאתי מ-HEART.וזה לא בגלל שתיהן זכו לסצינות סקס ואני נורא מקנאה (כולנו...) קאסי היתה סתם דמות מפגרת ,לא היה לה אופי ובכלל היא לא היתה מתאימה לדין (מבחינת דמות) וזה היה סתם כדי להראות סצינת סקס לדעתי.אם היתי יכולה לבחור בשבילו בת זוג הולמת לסצינה הזו היתי בוחרת ב"אשתו"-הדמות שלה היתה פשוט תפורה לגמרי לתפקיד הזה (מן הסתם היא היתה אמורה להיות כל מה שדין חלם עליו...) . ואם יכולתי להחליף את זאתי מ-HEART בסצינה עם סאם,היתי הולכת על שרה מהעונה הראשונה,כי אהבתי את הדמות שלה,ואת הנועזות שלה .היא גרמה לסאם פשוט לשנות נק' מבט לגבי מה שקרה עם ג'ס ולגרום לו להבין שלא משנה מה הוא יעשה הוא לא יכול לשנות את הגורל ואם משהו צריך לקרות הוא יקרה בדרך זו או אחרת.היא היתה אחת הבחורות האהובות עליי בסדרה אני לא מתנגדת להוסיף בחורות לסדרה,זה די מגוון ואני בהחלט לא נגד סצינות סקס,גם אם זה לא איתנו תמיד אפשר לכסות את הפרצוף של הבחורה ולהנות מכמות העור שסם/דין חושפים...