תמונת מהמשחק מחשב שלהם

כמה מגה-בית זה?../images/Emo188.gif

אני חייבת לדעת כי גם ככה אין לי הרבה מקום במחשב (רק איזה GB וחצי, עוד מעט מחליפים לי אותו), ואני רוצה שיישאר לי מקום גם לדברים אחרים במחשב אם אני אתקין את המשחק אי-פעם... והמשחק נראה ממש טוב. הטקסונים ממש מזעזעים
אבל חוץ מזה הכל ממש יפה

וכמובן שכשאמרתי טקסונים../images/Emo188.gif

היתכוונתי גם להורק-באג´ירים ולויסר שלוש
ומאיר, למה אתה לא משנה בחתימה שלך את ה know the secred ל know the secret?

Axvenom

New member
גזע חדש שהופיע הבמשחק

קוראים לו iskroot אני יחפש בשבילכם
עלייהם

Nagini Potter

New member
לא חדש ולא נעליים ../images/Emo182.gif

זה מספר 26 או משהו כזה.... לגלות לכם? *חיוך ממזרי* עשיתי עליהם בוק ריפורט שלם...
לי זה לא יקרה Nagini Potter
"To make your prayers come true, you have to get off your knees."​

Axvenom

New member
תגלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

Nagini Potter

New member
אוקי דוקי ../images/Emo182.gif

אבל זה מספיילר רק לספר אחד (עד כמה שידוע לי), אז לא נורא...
טוב, אין לי כוח לתאר איך הם נראים, כי זה ממש מוזר ומסובך ולא לגמרי הבנתי.... ואין לי כוח. התמונה ששמת שם, זה איסקרוט?
מוזר... טוב, האמת זה יחסית דומה לאיך שאני דמיינתי אותם... רק שאצלי לא היו כל כך הרבה פרטים קטנים... וגם הם לא היו אפלים כאלה!! בספר הם היו חביבים מצחיקים כאלה!!! ומה זה היצור הזה שהוא הרג? מאיפה התמונה הזאת בכלל?? טוב, אז זה מה שקורה בספר #26: האלימיסט (איזה מציק *מגלגלת עיניים*, אבל לא נורא, אנחנו עדיין אוהבים אותו!!) נותן לאנימורפס משימה. הוא ואיזה קרַיַאק אחד (אוי, זה נראה רע בעברית.. זה אמור להיות Crayak), שדרך אגב הוא גם המוטנט המוזר הזה שג´ייק ראה כשהיירק מת בתוך הראש שלו, אז קריאק והאלימיסט רבו (קריאק הוא עוד איזה סופר-יכול-על-מופשט שכזה), והם לא יכולים לתקוף אחד את השני ישירות כי אז נהרסים מלא כוכבי לכת וכאלה, אז הם החליטו לריב בעקיפין - הריב היה על איזה כוכב לכת, שקריאק היה חייב להשמיד, והאלימיסט לא היה מוכן לתת לו להשמיד. אז כל אחד בחר שבעה נציגים, והנציגים יועברו לכוכב לכת שעליו רבים, וינסו להרוג את השני. הקבוצה שנשארת בחיים - זה שבחר אותה, מנצח. הקבוצה שמתה... טוב, חבל. האלימיסט, כאמור, בוחר בששת האנימורפס - ובאֶרֶק (הדרואיד - מבני הצ´י, שאותם בנו הפמאליטים). קריאק בוחר בשבעה מבני המין שהוא יצר בעצמו במיוחד כדי להשמיד זנים: האולרים (Howlers). שהם, דרך אגב, אלה שהשמידו את הפמאליטים. טוב, אז זאת המשימה, אין לי כוח לספר עכשיו מה קרה עם זה ואיך זה התפתח ואיך זה נגמר - וזה דוקא היה ספר עם סוף מאוד מחוכם, לדעתי.. קיצר - המלחמה של האלימיסט וקריאק לא היתה בשביל כוכב הלכת, אלא בשביל הזן שחי עליו: אלה האיסקרוט הנ"ל. ורק בסוף הספר מסתבר למה הם כל כך חשובים: האיסקרוט בנויים בעצם משני זנים, האיסק והיורט, שהם סימביוטיים (שיתופיים), כלומר - האיסק לא יכולםי לחיות בלי היורט, והיורט לא יכולים לחיות בלי האיסק, ושניהם יוצאים מורווחים מהשיתוף שביניהם. האיסק הם זן חסר מוח, בעקרון, הם בעיקר רק גוף. והיורט הם יירקים. אם כן, למה לנו להציל אותם? שאלה מצוינת, ויש לה תשובה יוצאת דופן במצוינותה: האיסק כנראה נפרדו מהיירקים באיזשהו מסע בחלל, והתיישבו על כוכב אחר והתפתחו שם. הם האמינו שלהשתלט בכוח על גופים של אחרים זה לא יעיל לטווח הארוך, לכן הם עשו משהו שאף אחד לא חשב עליו: הם בנו להם זן מיוחד, שאין לו מוח שמסוגל לחשוב בשביל עצמו. הרי יש להם הנדסה ביולוגית, למה שלא יעשו את זה? וכדי שהסיביוטיה (או איך שלא קוראים לזה) תהיה מושלמת - הם שינו גם את עצמם, כך שהם לא יהיו מסוגלים לחיות בלי האיסק, לא יודעת בדיוק איך הם עשו את זה, אולי הם עשו ככה שעל זנים אחרים הם לא מסוגלים לשלוט, לא יודעת... קיצר - אם היירקים והאיסקרוט ייפגשו - אולי האיסקרוט ישכנעו את היירקים לעשות כמוהם, ולהפסיק כבר להציק לכל היקום!! קרציות אלה.. בסוף, אחרי שהאנימורפס הצילו את האיסקרוט (מה, באמת חשבתם שהם ימותו?), האלימיסט גילה להם מה יקרה בעתיד בעקבות מה שהם עשו: הוא לא יכול לחזות את העתיד בדיוק (<-- מסקנה מספר #7, למי שלא קרא), אבל זה מה שסביר שייקרה: בעוד 300 שנה היירקים והאיסקרוט ייפגשו (כוכב הלכת שלהם די מאוד רחוק...), והיירקים ייראו שיש דרך אחרת. לדעתי זה יהיה קצת מאוחר מדי, כי אם היירקים ינצחו אז עדיין הם כבר יהרסו את כדור הארץ שממילא גוסס, וכמה דורות ייתחלפו אז בני אדם כבר יישכחו איך להתנהג כיצורים חופשיים... אבל מילא. וזה מה שמביא אותי לשאלה הבאה: אמרת שהם במשחק מחשב? מה התפקיד שלהם שם? (כי בעקרון כשהם ייפגשו את היירקים אז זהו, די ניצלנו מהיירקים..) לי זה לא יקרה Nagini Potter
SAVE A TREE (eat a beaver)​

Axvenom

New member
קראתי באיזה אתר על הקריאק הזה

הנה מה שהיה כתוב - תיאור - יצור, מכונה, שילוב של שניהם, אין לזה זרועות, זה עומד קבוע בלי היכולת לזוז, הוא מתפרש לקילומטרים, ובראש יש לו עין אחת שמסתובבת לאט, עין שוטפת דם (כמו הטקסונים) - קראיקים ידועים - יש רק אחד, ההקיאק - אלימיסט נגד קריאק - כן האלימיסט אמר אנחנו לא הכוח (הכביר
) היחיד של הגלקסיה, יש אפילו אחר אפילו מבוגר ממני, והוא משחק במשחק אפל
**משפט שלא הבנתי אולי אתם תצליחו לתרגם אותו (ANDALITE. IT IS WITH HIM THAT WE PLAY.)אז תקווה שננצח, אלפנגור-סירינאל-שמטול קיווה שננצח - יצור - (יש פה עוד משהו שלא הצלחתי לתרגם
) The Crayak created a supposedly imposible to beat species, that the Animorphs and Erek were able to beat, they are called the Howlers

*מתקנת תרגום*../images/Emo188.gif

טוב, אממ... היה כמה טעויות, אז הינה תיקון קטן (הרי כסבר אמרתי שאני אוהבת לתרגם!
): תיאור: (דרך-אגב, התיאור לקוח מהספר השישי, כשהיירק של ג´ייק מת וג´ייק רואה מין יצור כזה עם עין אחת והוא מתאר אותו. אז אני פשוט מעתיקה מהספר.) "יצור. מכונה. איזה שילוב של שניהם. לא היו לו ידיים. הוא ישב בלי לזוז. לא נראה שהוא מסוגל לזוז, על כס מלכות שהיתנוסס גבוה-גבוה מעלי. בראש שלו הייתה עין אחת ויחידה. עין שטופת דם." קריאקים ידועים: יש רק אחד, הקריאק. אלימיסט נגד קריאק: (כאן מראים קטע קצר של שיחה בין האלמיסט לאלפנגור. הקטע בטח מועתק מאחד הניספחים. כן, אמר האלימיסט. אנחנו לא הכוח החזק (במובן של כמעט-כל-יכול) היחיד בגלקסיה. יש עוד אחד, מבוגר אפילו ממני. והוא משחק משחק אפל, אנדליט. אז קווה שאנחנו ננצח, אלפנגור-סיריניאל-שמטול. תקווה שננצח. יצורים: (כלומר יצורים שהוא יצר) הקריאק יצר מין של יצורים שאמורים להיות בלתי-מנוצחים. רק שהאנימורפס וארק היו מסוגלים לנצח אותם (כנראה בספר 28# במשימה הזאת). היצורים נקראים ´האולרים´. זהו!!! סיימתי!!
..אני מקווה שהצלחתם להבין משהו.....

אממ... האולרים? מאמים?../images/Emo188.gif

את יכולה להסביר לי מה הקשר בין שתי המילים האלה? כלומר, עד עכשיו קיבלתי את הרושם שהם לא יותר ממכונות השמדה בלי יותר מדי רגשות. אחרי הכל, הם השמידו את הפמאליטים, כמו שאת אמרת, וזה אמור להיות מעשה נורא.... לא?

Nagini Potter

New member
תקראו ספר #26!!!../images/Emo182.gif

ההאולרים הם באמת מכונות השמדה. יש להם מלא כלי נשק, והם גם בנויים לזה - למשל, יש להם ראייה שהם יכולים לראות מתחת לעור ולמצוא את המקומות הכי רגישים למכות, והם יכולים לראות שאריות שלך אחרי שברחת (כמו שנשאר אחרי החץ של העכבר כשהמחשב נתקע), ככה שיותר קל להם לרדוף אחריך, ולעקוב אחריך גם אם כבר התרחקת קצת. הם גם חזקים, וכמובן, הנשק הכי חזק שלהם, שעל שמו הם נקראים: הקריאה / צעקה / יללה / וואטאבר (howl). הם צורחים ממש חזק, וזה ממש כואב ומשתק. לאקס התחיל לצאת דם מהאוזניים, מסכן
... טוב, קיצר - הם באמת מכונות השמדה. אבל לא בלי רגשות. אני לא זוכרת למה (אני חושבת שהיה לזה הסבר בספר, אני פשוט לא זוכרת), אבל ההאולרים בנויים דוקא כמו ילדים קטנים: הם ממש לא יודעים שהם ממש פוגעים באנשים. הם חושבים שהכל זה רק משחק, רק בשביל הכיף. הם כמו דולפינים - עושים דברים סתם בשביל הכיף. אין להם מושג שלקורבנות שלהם יש רגשות, הם לא מתכוונים לפגוע באף אחד. קריאק מקפיד מאוד שהם לא יגלו את האמת, וגם אין האולרים מבוגרים, הוא הורג אותם בגיל שנתיים או שלוש או משהו כזה. הם לא מתרבים מעצמם, מייצרים אותם בבתי חרושת. אז סך הכל, הם די נחמדים. אבל לא בגלל זה אמרתי שהם חמודים. אמרתי את זה כי בסופו של דבר - ואני לא אסביר איך בדיוק, כי אין לי כוח להכנס לעלילה - (וכאן יש
בנושא אחר לגמרי) היה איזשהו שלב שקאסי וג´ייק התנשקו על הפה (איזה מתוקים
), ואיכשהו הידיעה על זה הגיעה אל ההאולרים - אין לי כוח להסביר ואיך ולמה ומתי. אז קיצר - בסוף, כשהאלימיסט סיפר לאנימורפס על איך שהם הצילו את האיסקרוט ומה ייקרה עם זה, הוא גם סיפר להם שבעוד שישה חודשים, קריאק ישלח את ההאולרים להשמיד מין שנקרא "שארף דן". רק שבמקום להרוג אותם, ההאולרים ינסו לנשק אותם. איזה מתוקים!!!
ודרך אגב, בקשר לשארף דן - האלימיסט התחיל להגיד משהו שהשארף דן יעשו בעתיד - אבל אז הוא פשוט אמר שאף אחד לא יכול לחזות את העתיד. כך שאולי, לא בטוח, אבל אולי, עוד נשמע מהשארף דן החביבים שזכו לנשיקות מההאולרים. לי זה לא יקרה Nagini Potter הנסיך הקטן: למה אתה שותה? השתיין: כדי לשכוח. הנסיך הקטן: לשכוח מה? השתיין: לשכוח שאני מתבייש. הנסיך הקטן: למה אתה מתבייש? השתיין: אני מתבייש שאני שותה.

../images/Emo6.gifאיזה מצחיקים...../images/Emo188.gif

אלק ינסו לנשק את הגזע הזה... כשהם אמורים להשמיד אותם.... חחחחחח..... וג´ייק וקאסי מתנשקים
נשמע ספר גדול... אני כבר מתה לקרוא אותו

Nagini Potter

New member
זה קטע גדול.. ../images/Emo182.gif

אחרי שקראתי את זה חייכתי כל היום וכולם חשבו שעישנתי משהו
הנה הקטע של הנשיקה:
זה אחרי שג´ייק נפרד מהשאר לקצת זמן, והם לא ידעו אם הוא חי והוא לא ידע אם הם חיים, והוא נורא דאג לכולם - ובעיקר לקאסי, כמובן.
I (I=Jake) thought I was past the emotion. I thought I was over the feeling of hollowness I´d felt, imagining them all gone. But then there they were. Rachel scowling. Marco looking down at the floor, withdrawn. Ax off by himself, still no doubt blaming himself. Erek with his hologram turned off, an unemotional android face. And Cassie. <Prince Jake!> Ax cried, the first to see me. Cassie was on her feet and running toward me, and I was running to her, and I wasn´t past any emotion, I was exploding with emotion. Cassie jumped into my arms and I wrapped her up tight and before I knew it I was kissing her on her lips and she was kissing me back. "It´s about time," Rachel grumbled.​
ואחר כך כמובן שמרקו צוחק עליהם ואז עושה לג´ייק, "מה, בשבילי אין נשיקה?" ואז הוא צוחק עליהם עוד קצת. אבל הם כאלה חמודים!! ואם אני כבר בציטוטים, אהבתי את מה שמרקו אמר בסוף, כשהכל כבר נגמר, וזה גם די סיכם את תוצאות הספר:
We were back in that weird, n-dimensional space where inside was outsinde and nothing made any sense at all. "You did well." the Ellimist said. "Did well? Did well?" Marco echoed. "We kicked butt on the meanest gang in the galaxy, whupped Crayak the Big Nasty, saved the Iskroot, and planted a little sensitivity time bomb in the Howlers, and that´s it? ´Job well done,´ and ´oh, by the way, here´s your insides to look at again as we zip through inside-out world?"​
טוב, זה הכל..... כי אני צריכה להתעורר מחר מוקדם והייתי צריכה ללכת לישון כבר בתשע.... אופסי..
אז לל"ט לכולם!
לי זה לא יקרה Nagini Potter ?Why drink and drive when you can smoke and fly

Nagini Potter

New member
נו, תענו לי!! ../images/Emo182.gif

מה התפקיד של האיסקרוט במשחק?? ודרך אגב - מאיפה אתם מוציאים את כל הכריכות וספויילרים האלה? לי זה לא יקרה Nagini Potter "יש שתי תיאוריות בקשר ליקום. אחת התיאוריות אומרת שאם אי פעם יגלה מישהו לשם מה בדיוק נועד היקום ומדוע הוא נמצא כאן, יעלם היקום כהרף עין ויוחלף במשהו מוזר ובלתי מובן עוד יותר. התיאוריה השניה גורסת כי כל זה כבר קרה." -המסעדה בסוף היקום

Visser Three

New member
אופסי ../images/Emo9.gif

רק עכשיו ראיתי את זה או קיי זה הנה:: אין לי שמץ של מושג מה עושה האיסטוק במשחק (כי לא שיחקתי בו) דבר שני את התמונה של האיסטרוק מצאתי פה, איפה שמצאתי את התמונות של המשחק מחשב

למעלה