תמיד אישה( או לפחות סופסוף!!!)

Arfilit

New member
תמיד אישה( או לפחות סופסוף!!!)

החזיות האחרונות שקניתי היו לפני שנה וחצי - חזיות הנקה מכוערות! לפני כן - בהריון - קניתי חזיות כותנה פשוטות - בלי ברזלים - גם הן לא מהמקסימות - וזאת מן הטעם המדכדך שלא עושים חזיות יפות בלי ברזלים לשופעות שכמותי. היום - יום שלישי, חוזר הגבר מוקדם - והחלטנו ללכת להסתובב בקניון - לסיים כמה סידורים משפחתיים וסתם לבלות ביחד. פתאום, תוך ההסתובבות, ראיתי חנות חזיות, קטנה וחיננית, שעל השלט כתוב - מ- cup c ומעלה. הינה כי כן - עשיתי מעשה. נכנסתי, מדדתי קרוב לעשרים חזיות שונות - ורכשתי שלוש. מקסימות. סקסיות. נשיות. מחזיקות. מיוחדות. אוף אוף אוף - כיפיות שכאלה! השארתי שם הרבה כסף - אבל יצאתי מאושרת. מה - פעם בשנה וחצי - מותר לי - לא?!

עמית@

New member
לא רק מותר, רצוי!

החזית העממית מברכת אותך לרגל רכישת הקו הקדמי

galiaS

New member
אין כמו חזיה טובה שמחזיקה היטב את

הקונסטרוקציה כדי להרגיש אשה במיטבך. על 3 חזיות בכלל אין מה להגיד.

איזה כיף לך! כולי קנאה../images/Emo153.gif

אני מאלה שנכנסות לחנויות ה cup C ומטה... מעניין איך ייראה נחזה שלי אחרי שההנקה תיגמר (אמרה טלי בעודה שוקלת להניק את העולל עד גיל 10, רק בשביל לשמור על הפורמה). איזו הרגשה נשית כיפית זה עושה!

אוך הוצאת לי את המילים מהפה

כל היום אני מסתובבת ואומרת לבעלי תראה איזה חזה גדול נהיה לי
. כמובן שלפני הוא יצא עם איזה מידה F אחת אז זה לא עושה עליו את אותו הרושם
. רק חבל לי שעד שאוכל לקנות חזיות יפות החזה שלי כבר יתכווץ בחזרה
.

שִירָה

New member
אבל Cup C הוא פשוט מושלם!

לא? כך אני חושבת בכל מקרה, וכנראה שכך חושבים גם אחרים, כי גם הדוגמניות ב-Victoria's Secret לובשות Cup C. (כן. בדקתי פעם, כשהייתי בביקור בארה"ב בגיל 17)...

אפרת12

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif איזה כייף...

מזדהה איתך בנושא עיצובי החזיות התמוהים (אולי הם חושבים שמאחר והחזה שלנו גם ככה שופע, אנחנו נרגיש יותר מידי נשיות אם לחזיות שלנו גם יהיו צבעים, דוגמאות נחמדות וכן הלאה)

Arfilit

New member
אז הינה -

בחנות בה הייתי היום (של רשת women only) יש חזיות מקסימות לבעלות חזה שופע! עונג צרוף!

ענתש

New member
גם לי WO החזירו את החיוך לפנים

ואם יש מסקנה אחת מכל העניין - לפעם הזו אני לא קונה חזיות הנקה. הם גורמות לי להרגיש סבתא (ארורה אהיה אם אני עוד פעם בחיי לובשת חזיה בצבע גוף
). אני אניק עם חזיות רגילות וסקסיות, מורדים את הקאפ מתחת לשד במשיכה וגומרים עניין (קצת הורס את החזיות אבל זו סיבה טובה לקנות עוד חזיות - לא ?
).

Arfilit

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר שנים מחרימה את ה"בצבע גוף"! מה זה המפגע האקולוגי הזה?! אבל לגבי חזיות הנקה - בחודשים הראשונים - כשעלול לטפטף ולהלכלך וכאלה - נראה לי שאני אדבק במזוויעות המזקינות. וגם מהטעם ש(כמו שאמרת)הנקה עם חזיות רגילות מרחיבה את ההיקף והורסת את החזיה - וחבל לי על השוות...

עמית@

New member
אני תמיד השתמשתי בחזיות הרגילות.

שמים פד, וגם אם דולף, לא סוף העולם, מסיטה הצידה או מרימה למעלה..

שִירָה

New member
גם אני גמרתי עם חזיות ההנקה ../images/Emo5.gif

ואני ממליצה בכל פה על השיטה של ענתש.

אמברון

New member
מותר?... חובה!

תתחדשי
. אין כמו חזיות משובחות לשיפור ההרגשה

טלטוש

New member
השבוע קניתי חזיות הנקה של YOU

טוב ממש סקסיות הן לא, אבל הן יפות ונראות כמו חזיה רגילה, בכל אופן הן יותר יפות מהאוהלים שקניתי בטריומף בלידה הקודמת.

mummy

New member
מה זה החזיות האלו? את יכולה להרחיב?

אני כבר שבועות מסתובבת יוצאת ונכנסת מחנויות, מבקשת, מודדת אבל לא מסוגלת לקנות את האוהלים המכוערים האלו (=חזיות הנקה למי שזה לא ברור לה עדין). והעובדה שאני כבר חצי שנה הולכת עם חזיות ההנקה מהסיבוב הקודם, ובקרוב נראה שלא תהיה ברירה והצורך בהם ישאר לעוד תקופת מה - די מדכאת אותי. אז מה האופציות? איזה? איפה? כמה? איך?

טלטוש

New member
במיוחד בשבילך הלכתי עד לחזיה

(מה לעשות אני עדיין בחופשת לידה ומסתובבת בבית בלי חזיה...). אז ככה אכן שם החברה הוא you, זה נמכר אצלנו בקניון בחנות הנושאת שם זה. היבואן הוא ירושלמי ואת מספר הטלפון אני אעביר לך במסר, תוכלי לשאול שם היכן נמכרות החזיות לידך. בכל אופן אני רכשתי אותה בקניון הראל במבשרת ציון, הן לא יקרות ואני ממש מרוצה מהן (אפילו הבעל החמיא, נו בטח אחרי שהוא ראה אותי עם חזיות האוהל שמכסות לי חצי גוף בערך...)

mummy

New member
תודה! וגם על המסר

כמו שהבנת היום לא ממש היה לי זמן להתעסק עם זה. אבל אני אבדוק את הנושא בקרוב.

אז הנה הכנסת אותי לדילמה

גם נמלאתי שמחה בשבילך (נשמע בכלל יום כיף
) וגם אני מסתכלת על הרכישה האחרונה המדהימה שלי (אוהל סיירים בצבע גוף עושה ציצים שפיצים במיוחד ללבישת סוודרים צמודים א-לה-שנות החמישים) ובא לי לשרוף אותו במחאה מול משרדי טריומף.

למעלה