תמיד אישה( או לפחות סופסוף!!!)

בלינקה

New member
מימשת פנטזיה שלי!

ללא ספק, ההוצאה הראשונה עליה תוצא המשכורת הראשונה שלי! כיף לך מאד

mummy

New member
תתחדשי. נשמע כיף גדול.

אני כולי קנאה כאמור... מתנחמת בכך שמתישהו עוד יגיע היום

yaelia

New member
איזה כיף לך

באמת מתחשק לי חזייה או שתיים חדשות ומהממות.

מעיןבר

New member
עשית לי חשק

אז היום שלפתי חלזיה סקסית במיוחד של שנטל מתקופת טרום ההריון (אחת הבודדות שאני נכנסת אליהן). עכשיו אני מקללת כל רגע כי התחרה מ-ג-ר-ד-ת לי
זה הייתרון בכל נטולות הסקס אפיל - זה כ"כ נח. ואני לא מסכימה עם העניין של צבע גוף - יש לי אחת כזאת שמשמשת אותי נפלא כשאני לובשת משהו שקפשוף - הרבה פחות רואים את זה מחזיה לבנה או כל מה שמנוגד לצבע העור ואני מרגישה צנועה יותר

עינבלית

New member
יוו אני ירוקה מקנאה!

איזה כייף לך- 3 חזיות סקסיות...ואפילו יכלת למדוד בשלווה
מה זה הרבה כסף? אני פשוט הפסקתי ללכת עם חזייות בכלל. רק גופייה וזה כזה כייף...

הדר לצ

New member
תתחדשי ../images/Emo140.gif

גם החזיה היחידה שאני רכשתי אחרי שחזרתי לגודל סביר פחות או יותר היא של WO והיא פשוט מדהימה. סוף כל סוף הציצים שלי במקום הנכון

ornaok

New member
תתחדשי. לי יש בעיה...../images/Emo10.gif

כשילדתי חברה מהעבודה הביאה לי מהחנות כמה חזיות הנקה של שילב. ומאז אני תקועה עם החזיות האלה. קניתי לעצמי חזיית *הנקה* של טריומף, אבל אחרי חצי יום נוצר לי גוש בשד. בפעם השניה שלבשתי אותה הסתימה היתה עוד יותר רצינית! כך שאני אפילו לא חולמת לנסות חזיה עם ברזלים.

cookie1

New member
אם לומר את האמת, חזיות אף פעם לא

ריגשו אותי
, אולי כי נחנתי בחזה שלא מן השופעים, ולכן אפילו תמיכה מינימלית השווה רק 60 -70 ש"ח היתה מספיקה לי
יחד עם זאת אני מכירה את התחושה של רכישת בגד חדש ותומכת בך (יחד עם החזיות החדשות) בהוצאה המוכרת
מתי תדגמני ???

טלטוש

New member
ואני מקנאה שהצלחת לקנות עם הגבר

בעלי ישר היה נכנס לחנות מחשבים או מחכה לי בחוץ

Arfilit

New member
ברור שהוא חיכה בחוץ...

שעשע את הפעוטה כשאני מדדתי...

ה ו ב י ט

New member
אני מודה ומתוודה שחזיות זה לא הכיף

שלי בכל הנוגע לקניות. לוקח לי מלא זמן לבחור, למדוד ואני לא מתרגשת מהן. תמיד מעדיפה בלי כשרק אפשר, אם כי מאז ההנקה פחות אפשר...

למעלה