תמיד רציתי לדעת...

תמיד רציתי לדעת...

איך אתן משלבות את העבודה ללק? ז"א... איזה לק את לובשת לעבודה ובאיזו עבודה את עובדת? חברה טובה שלי היא עובדת בקופה של הקולנוע והיא כל יום עם לק נועז אחר. אחרת היא קופאית ויש לה בניה ארוכה עם פראנז' עדין, מה אתן לובשות?

mayane21

New member
זה תלוי בסוג העבודה

אני עבדתי [לפני שנהיתי סטודנטית במשרה מלאה] בעבודה פרונטלית מול לקוחות חשובים ואנשים מחו"ל. אז דאגתי כל הזמן על המראה הנקי שזה היה פרנץ' עדין. אך זו לא חוכמה, בתקופה ההיא היתי מקובעת על הצבעים העדינים יותר, היום אני יותר "נועזת"....
אך זה אכן תלוי בסוג ובמקום העבודה.

lilo4

New member
אני חושבת שזה ממש תלוי בעבודה

בעבודה הקודמת הייתי פקידת קבלה בבית מלון... בעיקרון הייתי אמורה לשמור על ציפורניים קצרות ולקים בהירים, בפועל אף אחד לא באמת בדק את זה, אז הרשיתי לעצמי יחסית להתפרע- אבל גם עד גבול מסוים. יש לי לקים שלא הייתי מגיעה איתם לעבודה. היום אני עובדת בתור קלדנית, בלי קהל ובלי כלום- אז אני מרשה לעצמי להתפרע

ענבל30

New member
אני כרגע עובדת בגן ילדים

והעבודה כוללת גם לא מעט נקיונות ושטיפות ידיים
כך שברוב המקרים, בסוף היום הלק כבר מתחיל להתקלף...
זה די מאלץ אותי להחליף כל יום... מקסימום יומיים - ולמשוך יותר אני יכולה רק בסופי שבוע. לא אכפת לי להחליף צבע כל יום
אבל מעצבן אותי שזה בגלל קילופים ולא בגלל ש"בא לי" על צבע חדש... אני לא מתאימה את אופי הלקים לאופי העבודה - אם כי במקרה של העבודה הנוכחית, הילדים מאוד מתעניינים ונהנים מהצבעים השונים שמופיעים על הציפורניים שלי
זה בהחלט נושא לשיחה עם בנות 3 גנדרניות... ואהמממ.... גם עם ההורים שלהן
ואנקדוטה על זאטוט חמוד, בן שנתיים וחצי, שבא לגן עם לק בורדו על בהונות הרגליים
חשבתי שזה די משעשע, אבל חיכתה לי עוד הפתעה: שאלתי אותו מי שם לך לק? הוא ענה "אמא". שאלתי אם אמא שמה לק גם ברגליים שלה והוא ענה: "כן, וגם אבא".

sHiR TaDmOr

New member
אני חושבת שכדאי שתבדקי את העניין עם הפעוט...

:Dזה קצת חשוד כל העניין!

לימי43

New member
גם אני עובדת בגן ילדים ../images/Emo13.gifהעבודה הזו הורסתאת

הידיים

מ ס ט י ק

New member
הזכרת לי את הבנות בגן שאני מתנסה בו

גם הן מתלהבות מלקים, כמובן שהן עם לקים בצבעים אופנתיים כמו סגול פסטל או וורוד. אבל הכי חמוד לראות את הילדה הקטנה ביותר בגן (שנה ושמונה) שמצביעה על הלק ומתלהבת ממנו (מצביעה ומחייכת). ** אני מתנסה בגן של לקויי שמיעה והילדה הקטנה עדיין אינה מדברת.

ענבל30

New member
אין כמו ילדים ../images/Emo13.gif

אם כי אני חייבת להודות שלא תמיד יש לי את ים הסבלנות שצריך. זו נקודה חלשה אצלי ואני עובדת על זה...

לימי43

New member
זו עבודה קשה מאוד שדורשת סבלנות מברזל

גם לי לפעמים בא להתפטר...

iefrat

New member
אני משתוללת רק עם הלק

לבוש לעבודה מאוד סולידי כי אני מגיעה לשבת עם אנשים בדרגים בכירים. אך אחרי שכבר בכירו אותי בפגישה שניה ושלישית כבר אעיז להשתולל עם הלק שהוא: כרטיס הביקור שלי. בעקרון לדעתי ללבוש רשמי הולם לק סולידי...

Ultra marine

New member
בתפיסה שלי

אם הלק נראה כמו שצריך ובכלל ההופעה נראית כמו שצריך, לא צריכה להיות בעיה עם גוון ומרקם הלק. יש לקים שלא אשים כי אני לא אוהבת, אבל בגדול אני די נועזת בלקים שלי (שבוע שעבר - צהוב) ואין לי בעיה לשים אותם לעבודה. אני עובדת בחברה בעבודה פקידותית בעיקר. אני היחידה שממש מתפרעת בלקים אבל אני גם הכי צעירה

danra

New member
אחרי שמיטלי הגיבה על העניין הנטחן הזה ../images/Emo3.gif

מסכימה עם מה שכתבו מעלי שזה תלוי עבודה. אני בתחום הפיננסי כלכלי בתפקיד במסגרתו אני נפגשת מדי יום עם הרבה מנהלים ועובדים וגם מסתובבת הרבה בארץ. אין מצב שאני אגיע עם משהו צעקני או חריג (בהגדרות של מיטלי גם ירוק למשל יכול להיות גם סולידי, בהגדרות שלי הוא לא מתקרב לסף אפילו...). לכן יהיו בעיקר צבעים כמו: אדום, כתום, ורוד, חום וסגול על שלל גווניהם (לא ניאונים). גם גוונים כהים באים בחשבון. ועדיין באופן יחסי אני נחשבת ל"נועזת" בענייני הלקים.

danra

New member
לא...

כל אלו עם הנטייה ירוקה, כחולה, או כל דבר חריג לא עובר. פשוט לא. למה בכוח להיות חריגה? אני צריכה לתת דוגמה ולק ירוק לא משדר את זה... גם ככה כתבתי שאני נחשבת "נועזת" אז לק ירוק זה כבר הגזמה פראית. יש לעיתים רחוקות מי שבאות אצלנו עם לק כמו ה- OPI הזה אבל זה מאוד נדיר .

danra

New member
רק את היית חסרה פה עכשיו ../images/Emo3.gif

אני בטוחה שבעבודה שלך את הכי מגניבה שיש

אום בר

New member
ומקבלת תגובות ללא הפסקה

כמו: מה זה הלק המחריד הזה? מה את ילדה בת 16? וכדומה

למעלה