תמיד רציתי לדעת...

danra

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif אלו בדיוק התגובות

שאני מנסה להימנע מהן...

Ultra marine

New member
ומה עם לינקולן?

או משהו בסגנון שלו? מבחינתי רוב הלקים החלקים יכולים להראות "נורמליים" אם נוריד בעיקר את השימרים המוגזמים והנאונים.. נכון שצהוב זה חריג, אני מסכימה, אבל לא יודעת, נגיד רוב הסגולים יעברו אצלי לגמרי. כל האדומים היו עוברים אצלי (בגלל שהם נורמטיביים לא בגלל שהם לא זועקים יחס), כתומים אני חושבת שגם הרוב היו עוברים, ורודים כמובן. זה משאיר בחוץ את ירוק, כחול וצהוב הייתי אומרת. וגם להם יש כמה שאני חושבת שהם נסלחים, בעיקר אלה שהם כהים מספיק בשביל לא למשוך תשומת לב על הגוון. ואגב, שמעתי לא מעט פעמים שגברים לא שמים לב לאיפור. ואני חייבת לציין שקיבלתי לא פעם מחמאות על איפור ומגברים (!) לדוג' אתמול. איפור ירוק-טורקיזי מטריף לגמרי! (שיצא לגמרי בטעות כמובן). שזה מזכיר לי את הויכוח משבוע שעבר עם pelishu צללית קרם תכלת היא אחד הדברים היותר שימושיים עבורי. וזה מעביר אותי לנושא הבא - איפור לעבודה. גם כאן לרוב אין לי שום גבולות בגוונים, הכל הולך! לא אשים תוספת של גליטר כמובן כי זה לא מתאים וגם ככה מתחיל לטייל על הפרצוף חחח אבל באמת שכל השילובים הולכים. עשיתי שילוב מטריף פעמיים של הזינגי התכלת-טורקיז של מאק וה dare to wear יחד עם הסטאר אנד רוקטס שיש לה תת גוון תכלת כזה. באמת ב 3 מילים - חבל על הזמן! ודרגת הכהות זה *לרוב* הגבול שלי. למרות שגם הוא נשבר עם כל מיני "תקלות"...

danra

New member
מותק

כתבתי מה עובר וכתבתי שהאדום סגול ושות' עוברים על שלל גווניהם (לא ניאונים או גליטרים). באיפור אין מה לדבר והלוואי שהייתה פה יצירתיות יותר. מתאפרות כאן אבל מאוד סולידי יחסית. זה באמת פשוט לא מתאים. מתי התמונות של הצלליות הצבעוניות החדשות שלך בפוסט? אני מחכה...

Ultra marine

New member
אני מבואסת שאני לא מצליחה לצלם ../images/Emo4.gif

היום אני עם 2 צלליות מתוך ה 5 ואין סיכוי לתמונה סבירה. אני חושבת שיש לי רעיון איך לצלם אותם. ברגע שיהיו תמונות של איפורים הפוסט יעלה הוא כתוב ברובו גם ככה..

Ultra marine

New member
היום עבד לי!

האיפור של היום לגמרי הצטלם! לצערי הקודם שצילמתי לא הלך. אני מקווה לעשות עכשיו כל בוקר מראה שמשלב 2 צלליות. אני חושבת שיהיו לפחות 7-8 תמונות של שילובים שונים . או לפחות אני אנסה שיהיו

danra

New member
מעולה! מחכה לתמונות

ואגב, הגיעו קפסולות נספרסו בטעמים חדשים: כרמל, וניל ושקדים. הכרמל זה אותו הטעם מלפני שנתיים. אם זה משהו לטעמך אז רוצי לקנות כי הטעמים כל שנה מתחסלים במהירות שיא...

Ultra marine

New member
חחחח

already done that!!! קיבלתי את ההודעה בדואר בשני בערב. בשלישי בבוקר היתה לי נסיעה לפתח תקוה (כמה נוח!) אז קפצתי ורכשתי לי 2 של קרמל אחד של וניל ואחד של שקדים. טעמתי את הוניל הוא נחמד. הקרמל שוס אין דברים כאלה, לפני שנתיים אני חושבת שקניתי איזה 3 שרוולים. את השקדים טרם טעמתי
מצחיק שעם הכמות המעטה של הקפה שאני שותה בבית בסופו של דבר מה שיש לי בעיקר זה את הקולקצית הוריאציות..

danra

New member
וואלה ../images/Emo9.gif

אצלי זה מתחסל. אם אני לא שותה את הקפסולה הסגולה בבוקר אין עם מי לדבר. טעמים ושאר ירקות רק במהלך היום או בערב. אני קונה בבוטיק בת"א כי זה מתחת לבית. לא קניתי שקדים, תעדכני אותי אם הוא שווה ואם הפסדתי שאלך לקנות.

Ultra marine

New member
הנושא יבדק ביום שישי בבוקר :)

את הקפה של הבוקר אני שותה האמת די מאוחר. אין לי זמן בבוקר להכין קפה (את מבינה, יש לי זמן להתאפר
, טוב נו, גם לזה לא תמיד יש זמן אז מאלתרים..) הנספרסו זה בעיקר לסופי שבוע. בערב בדר"כ אין לי זמן או שלא בא לי על קפה. אם היתה לי מכונת קפה בעבודה - חבל על הזמן! אבל עם המצב כרגע, זה בעיקר פינוק

danra

New member
סבבה מחכה לעדכון.

תאמיני לי שאת לא רוצה מכונה בעבודה, זה בור בלי תחתית.....

Ultra marine

New member
אני מתארת לעצמי!!

כרגע 2 כוסות קפה ביום זה התקציב וזה מה שעובד. אבל אולי אני צריכה לדאוג לעצמי כשאני חוזרת הביתה.. לאחרונה אני מגיעה בלי אויר להמשך היום.

iefrat

New member
גם אני רוצה מכונת קפה

אתמול אמרתי שעם כמויות הקפה ההפוך שאני קונה בחוץ עדיף לקנות מכונה הביתה אגב זה לא סיפור לנקות אותה? יש המלצה למכונה טובה ולא יקרה מידי? (וכדי שלא לסטות מהנושא...בכסף שאחסוך אקנה לי עוד לקים!!!!!

Ultra marine

New member
ההמלצה שתקבלי ממני ודנרה היא לנספרסו

מכונה מעולה. הקטנה שלהם עולה 899 בדיוק בדקתי שבוע שעבר. אבל אני חושבת שיש להם מידי פעם מבצעים שאפשר לקנות עם שובר ב 200 ש"ח פחות. ולדנרה אם כבר על הדרך - הקפה היה נחמד אבל לא נפלתי. כאילו נחמד, טעים וזה. אבל לא יודעת אם הייתי יוצאת מגדרי לקנות לי עוד שרוולים..

iefrat

New member
ההיא של גורג קלוני? מה לגבי הניקוי שלה?

לפני כמה חברה טובה איפסנה את שלה בגלל הניקיון וזה יצר לי דעה קדומה דברו איתי?

לנו יש אותה כבר חמש שנים

[של נספרסו] וצריך לנקות אותה בערך פעמיים בשנה הכל תלוי במים , בקפה וכו'.ערכת ניקוי שמתאימה ל-2 ניקיונות עולה 30 ש"ח כך שזה לא נורא. ואני מאוד אוהבת את המהדורות המוגבלות שלהם. מעולות! [כרגע אני משוגעת על שלושת השרוולים החדשים שקנינו - קרמל,וניל ,שקדים/מרציפן].

LOLI152

New member
אני כרגע ש"ש..

אני עושה שנת שירות לפני הצבא.. עובדת מול ילדים ונוער (גילאי 5 עד 18..) ביסודי שבו אני עובדת, השומרת בבית הספר נלהבת מחדש מהצבעים הקסומים שלי (הכל הולך! צהובים ירוקים כחולים כסופים אדומים חומים כתומים סגולים נוצצים ניאונים וכ'ו! ) (בא לי לק זוהר בחושך!!) התלמידות לרוב מתלהבות- לפעמים "מה זה הצבע המזעזע הזה?!" (הבית ספר דתי.. אבל אני והש"ש השניה לא צריכות להקפיד על חצאיות..) המנהל לא רואה, וגם לא מעיר.. אבל אסור לי להביא לקים למרוח לבנות.. והתיכוניסטיות מתלהבות אש! כל צבע, מרקם, ציור חדש שאני מנסה על עצמי זוכה ל"נוו, מתי את עושה לי כזה?!" כן, אני מחליפה לק הרבה (אני לא יכולה לחשוב אפילו על להסתובב עם לק כמו של מישהי אחרת! .. ) גם כשאני מול המנהלת של השנת שירות, או המנהל של המתנ"ס או של היחידת נוער, אני לא מעדנת את עצמי.. בפגישה הראשונה עידנתי (גם כן! החלפתי מכחול בוהק, לאדום.. ) ,ומאז...בחיים לא! זה חלק מהסיי. החופש הזה.

Angel Of Moon

New member
גם עונה!

הוו.. אף פעם לא באמת עבדתי, אבל התחלתי לשים לק בערך מגיל 13. הלק הראשון בחיי ששמתי היה .. שחור!
המורות הזדעזעו, אימהות של חברות הזדעזעו, ורק אמא שלי לקחה ברגוע ואמרה שאני צריכה למרוח על הציפורנים ולא על האצבעות :) אחר כך בתיכון היה לי קטע עם וורודים על כל גווניהם. בצבא ניסיתי למתוח גבולות וכל פעם שמתי אפרסק בהיר, ורוד אולטרה כחול, אולטרה תכלת, כשכולנו יודעות שהתקני זה ורוד בהיר
כרגע אני סטודנטית, הכל הולך. אפילו הגעתי עם פרנץ' בסגנון דם שעשיתי לעצמי ואפילו המרצים הגיבו על זה. אני לא כל כך מעודנת אני חייבת להודת. ממש לא דופקת חשבון

למעלה