תמיכה בינלאומית במתנגדים

RoyalWizard

New member
תמיכה בינלאומית במתנגדים

לאחרונה ביקרתי בהולנד, וראיתי המון בתים ואנשים עם סרטים כתומים, דגלים כתומים וחולצות כתומות, כנראה הנושא בישראל מאוד מעניין את ההולנדים והם מעורבים מאוד

CountrY GirL

New member
גם בניו יורק...

יש הפגנה באיזו שכונה שם בניו יורק. משהו עצום!!! המוני יהודים התכנסו שם עם דגלים, חולצות כתומות, שלטים.... יש שם ממש התקהלות של המונים! ממש ריגש אותי לראות את זה, כל הכבוד להם! היה שם אחד שאמר: אני ניצול שואה, ואני זוכר איך הנאצים גרשו אותי ואת המשפחה שלי מהבית. בחיים לא חשבתי שדבר כזה יקרה שיהודי יגרש יהודי! בקיצור, ישר כוח בשבילם על ההפגנה! לפחות שם זה אפשרי, ולא מפזרים אותם.

כנראה הניצול שואה כבר סנילי

כנראה שהוא כבר שכח מה עבר ולמה עבר את זה אם הוא מעז להגיד את מה שאמר. אין שום השוואה בין 2 הדברים, כבר דנו על זה בשירשור נפרד והגענו למסקנה שמי שמבצע את ההשוואה כנראה אינו יודע מה הייתה השואה, מה התרחש שם ולמה היא קרתה. מומלץ בחום לפתוח ספר או שניים וללמוד על זה. לידע כללי - כל יהודי כשאי שיידע מה היה בשואה.

CountrY GirL

New member
דיי להגיד את זה....

אם בנאדם אומר שהסיטואציה שם הזכירה לו דבר או שניים מהשואה לא אומר שהוא דוקא משווה. אני מצטערת להגיד לך, אבל כן... היו שם כמה דברים שהזכירו. לדוג' - כשאתה רואה עשרות אלפי יהודים מוקפים בגדרות תייל, אין נכנס ואין יוצא.. מה לעשות, זה מעלה זכרונות מהעבר....... וכמעט כל מי שהיה שם אמר את זה.

sknr 1

New member
תשובתי לך !!!

לא ניראה לי שאתה יודע באמת למה היתרחשה השואה !! האמת שהיו מיגוון סיבות וארועים שגרמו לה . אבל הסיבה העיקרית שהיא יתרחשה, זה ביגלל שלעם היהודי לא היתה מדינה מישלו !! חוסר אדמה ליהודים גרמה למותם !! משמעות הדבר היא שאדמה שווה חיים !! מבין את המישוואה ?? !! ואל תשלה את אצמך !! זה יכול ליקרות שוב, וזה אחת הסיבות שאסור לישכוח את מה שקרה !! זה שהנחנו מוותרים על חלקים מהמדינה , למחבלים שרוצחים אותנו, זה צעד ראשון בוויתור על המדינה !! היום שם מחר כאן !! ושוב על תשלה את אצמך, זה מצב שיכול להיתרחש בעתיד !! למה שהטרור יפסיק, עד עכשיו הוא הצליך בגדול - גירש אותנו מילבנון עכשיו מגוש קטיף ומחר מעוד מקומות בארץ. זה טיפשי להפסיק תוכנית שמצליחה כול כך טוב, והם יודעים את זה !!

hospital_food

New member
למה מי הם?

הם חיים כאן? הם יודעים מה הכיבוש עשה ועושה לישראל? אגב, לנבחרת ההולנדית יש מדים כתומים, אולי בגלל זה.

יהודי הגולה רוצים שארץ ישראל

תשאר שלמה רק בגלל שיהיה להם מקום שאם במקרה יהיה שואה (חס חלילה) הם ימצאו מקלט מדיני בארץ! אבל הם לא חיים פה ולא יודעים מזה הסבל שלנו!

very dark girl

New member
../images/Emo6.gif

ביקרתי באמריקה לפני שבועיים ובאמת הופתעתי לראות שכמעט כולם בבית הכנסת ענדו צמידים כתומים! ליהודים בגלות אכפת מאוד מהמצב בארץ, ואני אומרת את זה בתור יהודיה בגלות לשעבר. והולנד באמת כתומה.. אבל זה רק בגלל שזה הצבע של הנבחרת שלהם..

הרֵעוּת

New member
מסכימה.

יש לי קרובת משפחה שירדה מהארץ ונשואה לנוצרי, כשהיא תקפה את שרון ואת תכנית ההתנתקות אמרתי לה שתבוא לכאן, ולא תדבר אחרי 10 שנים שם.

hadasii

New member
אכן כן....

באמסטרדם ובמיאמי נאספו אלפי מפגינים בהפגנה נגד גירוש יהודי צפון השומרון ורצועת עזה. תחת הכותרת " LET MY PEOPLE STAY", (השאר את עמי!) קראו להשאיר את הישובים על מכונם. ועכשיו מספר תמונות מהפגנת ההמונים בפלורידה....

למעלה