תמיכה בינלאומית במתנגדים

hadasii

New member
תמונה 8, ואחרונה

כבר אמרתי שאני אוהבת את עם ישראל????!!!!!!!!! גוש קטיף לנצחחחחחחחחחחחחחח ארץ
היהודים

hadasii

New member
קשור לנושא תמיכה בינלאומית למתנגדים

אז ששששששששש

t i p o

New member
התכוונתי שזה שהייתי חייב לכתוב

על הילד, לא קשור לכלום.

Nielle

New member
../images/Emo46.gifאיך הם מעזים להביע את דעתם!?../images/Emo46.gif

עד לאן תגיע החוצפה? ! כשאגור בח''ול לעולם לא אעיז להתערב ולהביע דעה בנושאים כאלה ובטח שלא לתמוך בארץ ישראל השלמה כשאני יושבת לי במדינה רחוקה ובטוחה. פשוט חוצפה, זה הכל !

CountrY GirL

New member
מה הבעיה בזה??

הם תומכים בנו, הם רוצים להראות לנו שהם איתנו! מה הבעיה בזה??... זה רק מראה שכן אכפת להם מה שקורה בארץ... וכל הכבוד להם שהם פועלים. אני לא רואה למה לא.......... לדוג', אותי אישית זה מאוד מעודד כשאני רואה איך הדודים שלי מתקשרים תמיד, ואומרים לנו "אנחנו איתכם" . מה עדיף? היהודים בחו"ל ישבו בחיבוק ידיים ... עצם זה שהם פועלים מראה שאכפת להם! אני נורא מעריכה את זה!

הרֵעוּת

New member
אם אכפת להם, אז שיעלו לארץ.

שלא ישבו על סיר הבשר ויפגינו, כי אין לזה משמעות.

CountrY GirL

New member
טוב....

את יודעת מה, בכל דבר אפשר לראות את הצדדים הלא טובים....... אז באותה מידה הם יכלו גם לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות כלום. ואם זה מה שהיה קורה- היינו אומרים שאחינו בגולה לא עושים שום דבר, של אכפת להם. ועכשיו כשהם כן קצת פועלים, אנחנו שואלים- מי הם שיפגינו כשאנחנו פה והם שם. אז מה עדיף??? אני לא יודעת למה הם לא עולים לארץ, אבל לפחות הם מראים לנו שהם איתנו, ותומכים בנו... זה עדיף מכלום!

Sober19

New member
מאמי.. אני חושב שהתבלבת...

אלה היו אוהדי הנבחרת ההולנדית.. ואם בכל זאת את אומרת... אם הם מודאגים בקשר לציונות אני לא רואה סיבה שהם לא יבואו לחלוק אותה איתנו... נורא נחמד לחיות במדינה מסודרת, נקייה ושקטה שבה הבעיה העיקרית היא אם שבילי האופניים נקיים (בלי זלזול כמובן.. רק לשם השוואה) ולהניף סרטים כתומים. לא פעם טענו פה מתנגדי ההתנתקות שהתקשורת משקרת- אם כן, כנראה שהשקר והעיוות עבר גם להולנד אם הם גם מתנגדים- לא כן?

nora האחת

New member
מבקשת לשלוח אלינו לניו יורק........

סטיקרים כתומים עם כיתוב "יהודי לא מגרש יהודי" להדביק על המכוניות ועל החנויות שלנו. מי שיכול לעשות זאת יפנה אלי במסר בבקשה. תודה

למעלה