תמי.......כנסי......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

הטRולית

New member
אבל תמי, יש לוחמות בגבעתי..

זה איזישהו פיילוט של הצבא, אבל יש.

Lady McBeth

New member
איזה לוחמות בגבעתי, תגידי לי?!!?

רייקו אמר לי פעם שאין כזה דבר, אחרת היו אונסים אותן. אני מאמינה לו.
לא היה ולא נברא.

הטRולית

New member
אני אגיד לך מה,

אני בטוחה ב99% שיש. זה לא פעם ראשונה שאני נתקלת בהן. אבל הצבא זה היה מזמן.. למי אכפת?! מה שכן, מה זה השירשור הזה?? אייריש כותבת קבועה שם?! *זעזוע* וגם את?!~

הטRולית

New member
נזכרתי! נזכרתי!!

בקורס מ"כים שעשיתי (שברחתי, בסדר), מיד אחרי הטירונות הצטרפו אלינו מס' בנות מגבעתי כדי בעצם לעשות קורס מ"כים. משם זה תקוע לי. אין לי מושג אם הן היו לוחמות או לא, אבל משם זה נתקע לי.. נו, מילא. עכשיו אפשר לישון.

Lady McBeth

New member
בסדר, ובקורס מכ"ים שלי היו מדריכות שהצטרפו

כדי להתמקצע על כלים, זה אומר שהן לוחמות? ממש לא. תקשיבי, החברה הכי טובה שלי היא השלישה של גדוד רותם בגבעתי. היא כבר כמה שנים טובות שם, והיא אומרת שבחייים בחיים בחייייייייייייייים לא היה פיילוט של לוחמות בגבעתי. את זה אגב, אומר כל חייל גבעתי ששאלתי אותו. ובכל מקרה, האורית הזו הציגה עצמה כסמ"פ של גבעתי *כיום*, ואת זה ממש אין בעיה לברר. (אגב, לא קיים).

Lady McBeth

New member
חח, תקשיבי

את חייבת לקרוא את השרשורים שהיא כתבה על עצמה... ואת התמונות שלה עם הנשק שלא היה מבייש את השייטת... "בזמן המלחמה היא הצטרפה לסוללת תותחנים שהיתה מוצבת במנרה. היא הציגה את עצמה כסגנית מפקד פלוגה בגבעתי וסייעה לחיילים במקום. את המדים וכנפי הצניחה היא רכשה בחנות והסתובבה עם דמוי-רובה מסוג אם-16 עם כוונת טלסקופית וסמן לייזר, אותם רכשה ב-4,000 שקלים." תאמיני לי שאחרי שתקראי את זה - כבר תתחילי לקשר נקודות בעצמך... חחחח איזה סיפור גדול....

MrAnderson

New member
רגע על מי את מדבר?זאתי מהכתבה או ההיא מפורום

מתגייסים?

MrAnderson

New member
אז זה אותו אחת!?! צריך להודיע להנהלת האתר!

שיש פה אחת שמתחזה ללוחמת בגבעתי.

MrAnderson

New member
*רייקו מתעצבן שאני מנהל דו שיחים אצלו בהודעות

שלא קשורות להודעה המקורית. איתך הסליחה.

למעלה