לא, כי אח"כ מוחקים לי הודעות וחוסמים אותי
D DoubleD New member 8/8/07 #98 מי זאת חברה שלך חלי או שירלי ? או שכבר החליפו שוב .. ? ואני יכולה לאמת את דברייך ולומר שאין דבר כזה לוחמת בגבעתי. אמנם רותם כוסיות אבל הכוונה היא אחרת לגמרי
מי זאת חברה שלך חלי או שירלי ? או שכבר החליפו שוב .. ? ואני יכולה לאמת את דברייך ולומר שאין דבר כזה לוחמת בגבעתי. אמנם רותם כוסיות אבל הכוונה היא אחרת לגמרי
M MrAnderson New member 7/8/07 #19 די עם הקנאה...אז היא לוחמת בגבעתי ואת לא.... כל אחד והתרומה שלו לצה"ל. סתם סתם על תתעצבני.... בטח היה לה איזה תפקיד מונפץ עשתה בית זונות כל היום. היא לא לוחמת כמוך.
די עם הקנאה...אז היא לוחמת בגבעתי ואת לא.... כל אחד והתרומה שלו לצה"ל. סתם סתם על תתעצבני.... בטח היה לה איזה תפקיד מונפץ עשתה בית זונות כל היום. היא לא לוחמת כמוך.
L Lady McBeth New member 7/8/07 #38 בואנה, כנראה שלא באמת הבנת מה רץ שם... קרא את השרשור מהתחלה, כולל כל הקישורים
ת ת מ י מ ה New member 7/8/07 #13 אין ספק שלבחורה יש רעל וזה גובל באי שפיות ובסכנה וזה גם צריך להדליק הרבה נורות אדומות בצבא אבל כל הכבוד על הרעל!!!
אין ספק שלבחורה יש רעל וזה גובל באי שפיות ובסכנה וזה גם צריך להדליק הרבה נורות אדומות בצבא אבל כל הכבוד על הרעל!!!
L Lady McBeth New member 7/8/07 #14 מה רעל? היא בת פאקינג 24! שתלך למצוא חיים! לא לקנות רובי צעצוע ב-4000 שקל!! חולה במוח...
ק ק ד ו ש New member 7/8/07 #49 רעל?! תראי את הפאקינג חתימה שלך!! ג'יזס. טוב שאת לא אוכלת לוף לארוחת צהריים.
L Lady McBeth New member 7/8/07 #16 מה שעצוב זה... שהמנהל של הפורום שם אכל וואחד כאפה... (למי שלא יודע - הם היו חברים )
M MrAnderson New member 7/8/07 #22 חחחחח כן הבת זונה!! גם אני רציתי לזייף אבל עבר לי בסוף. חחחחח למה את מקללת?
R ReiKo New member 7/8/07 #29 בואנה אחי הסמ"פ שלי במסלול היה גבר אחושרמוטה.... אז הלכנו עם כומתות סגולות.........זה אומר שאנחנו חטיבה של כוסיות שסתומות יכולות להיות קצינות לוחמות?! יש גבול חביבי....מספיק הסגול הזה.... ומישה, תתרום לי מקלדת שליטה באמאשך......
בואנה אחי הסמ"פ שלי במסלול היה גבר אחושרמוטה.... אז הלכנו עם כומתות סגולות.........זה אומר שאנחנו חטיבה של כוסיות שסתומות יכולות להיות קצינות לוחמות?! יש גבול חביבי....מספיק הסגול הזה.... ומישה, תתרום לי מקלדת שליטה באמאשך......
M Misha345 New member 7/8/07 #33 ת'כלס אחי אני יכול לתרום לך מקלדת קטנה, 2 אוקטבות בחיים לא תהיה אישה בחי"ר אמיתי (או לפחות ב20 שנים הבאות)
ת'כלס אחי אני יכול לתרום לך מקלדת קטנה, 2 אוקטבות בחיים לא תהיה אישה בחי"ר אמיתי (או לפחות ב20 שנים הבאות)