תמליצו לי?

תמליצו לי?

אוי איך אני שונאת הודעות כאלה. אבל את מי אני אשאל אם לא אתכן? אנחנו יוצאים לדייט! לרגל המאורע דרוש סרט טוב טוב. לא סתם אקשן, לא סתם בידור, לא סתם מצוייר (למרות שאנחנו נהנים מאד גם מכל אלה בד"כ). פשוט לרגל המאורע הנדיר רוצה סרט כזה שיוצאים ממנו עם מחשבות לאחר-כך. האחרון שראינו מהסוג הזה היה אמריקן ספלנדור המדהים. יש סרט ברמה כזאת עכשיו? כל נושא מתאים רק שלא יהיה מדכא בסוף (קן לואץ' אני לא מסוגלת לראות כבר שנים. מדכא אותי לנצח). יודעת, נשים אחרי לידה יוצאות בערך כמוני... אולי שמעתן משהו?

ענתש

New member
אבל כל מי שראה אומר שנורא, נורא

נורא נורא עצוב. ממש עצוב ברמות שלא יאמנו. לא נראה לי שכדאי. אני שמעתי הרבה המלצות על "דרכים צדדיות" אבל לא ראיתי.

עמית@

New member
אתן מאמינות שאני עד כדי כך

מנותקת שאפילו לא יודעת על מה להמליץ? פעם הייתי קוראת את כל המדריכים ומעודכנת עד הפיפס האחרון..

כמוני כמוך

אמר לי - תבחרי איזה סרט שאת רוצה. ואני לא יודעת אפילו שמות של סרטים שמוצגים עכשיו. פחד 8-W

טוב, אני לא מהרגשנים...

אבל דווקא הקטע העצוב הוא זה ששובר את החלק הראשון - האמריקאי הפנטזיונרי והקיטשי. דווקא בכך שהוא לא צפוי, הוא נותן לסרט רובד נוסף של שבירות החיים, משהו שהוא אכן מהמציאות... והחלק העצוב עצמו - כל-כך אנושי, כל-כך פרטי ונכון. והיא ביקשה משהו שישאיר מחשבות אחר-כך, לא סרט לכיף.

נשמע לי מדכא מדי (גילו לי ת'סוף)

סובלת מעודף אמפתיה גם ככה, ועוד שכנה שלי עברה המתת חסד (איך מתייחסים לזה בעברית?). לא מסוגלת לחשוב על זה בכלל למרות שבאמת קלינט איסטווד במאי נפלא.

lulyK

New member
הייתי אתמול ב"מלינדה מלינדה".

השאיר אותי מאד מהורהרת (אבל בסגנון של "למה אני לא גרה בנו יורק. אולי כדאי לי בכל זאת לגדל שיער? מאוחר מדי להתחיל לנגן בפסנתר?")

../images/Emo6.gif זה הוודי אלן החדש נכון?

לא מחפשת סרט עם הרהורים על קיומיות. גם סרט שנשאר בראש אח"כ זה טוב. הכוונה היא משהו ששונה ממשפחת סופר-על, שלמרות שמאד נהנינו במהלך הסרט הוא פרח מראשי עוד לפני היציאה מהקולנוע.

lulyK

New member
כן זה זה.

נחמד, אבל באמת שלא יותר מזה (ומודה שכבר במהלכו חשבתי על עשרות דברים אחרים)?

נשמע מפתה ../images/Emo4.gif

עמית@

New member
תמיד הסרטים שלו עושים הרגשה

של "למה אני לא" אני מאוד אוהבת אותו.

אבל החדשים רק עושים לי הרגשה

של "למה אני כאן?". מסתפקת בלהצטרף לבעלי בהקרנה של אנני הול שנערכת בביתנו מדי חודש.

עמית@

New member
נאלצת להסכים..

אנני הול, בננות, ישנוני.. (ואפילו אפרודיטה הגדולה) החדשים ממש באמת בעייתיים.

T noki

New member
../images/Emo4.gifלא סובלת את הסרטים של וודי אלן

(וסליחה מראש מכל אלה שמעריצים אותו ואוהבים את סרטיו). אף פעם לא שרדתי יותר מכמה דקות עם הנוירוטי המעצבן הזה. בעלי דווקא מאד אוהב את סרטיו (הישנים יחסית, החדשים פחות מוצלחים לדבריו).

yaelia

New member
יוצאת מהארון

לא פופולרי למישהי במקצועי להגיד את זה - אבל גם אני לא
.

למעלה