תמליצו לי?

g a n i

New member
../images/Emo124.gif(אקשן!) סטנדרטים גבוהים...

"מליון" מצויין (ויותר!). קצת עצוב, זה נכון, אבל קלינט איסטווד במיטבו (מבחינת בימוי, אני מתכוונת). לא בטוחה שישאיר אותך עם מחשבות אבל שווה את זמנכם, מרצכם וכספכם. משובח. סרט מקסים מגזרת המתוקים שראיתי אתמול הוא "פרנקי היקר". חמוווודדדד, משעשע (קצת ברמת הצפוי) ויוצאים עם חיוך. (נ.ב *אל* תלכי לורה דרייק)

nuxi

New member
מנצלשת לשאלת סקר- אחרי כמה זמן

השארתם פעם ראשונה את ה-Baby עם מישהו/י/הם והלכתם לסרט או לדייט כלשהו?

אפרת12

New member
אחרי חודשיים וחצי

הלכנו להופעה של גידי גוב. אבל ככלל אנחנו עושים את זה מעט מאוד. לא יכולה לספור אפילו על אצבעות שתי הידים, לדעתי. אני משאירה אותו יותר כאשר מדובר ב"סידורים"

g a n i

New member
../images/Emo3.gifשיעור עיצוב זה נקרא "דייט"?

להתעמלות (+-שעה כולל הכל) השארתי מגיל 3 חודשים, עד אז הוא בא איתי והתנהג למופת. דייט, ע"ע טיפוח הזוגיות או קצת שקט לעצמי, אני חושבת שבערך מגיל 6 חודשים (תסמונת הילד השני. עם הראשונה קצת יותר מאוחר)

lulyK

New member
"דייט" זה כשהתינוק נשאר

עם מישהו שהוא לא אביו או אמו
.

משוש30

New member
חודש וכשהוא היה בן שבועיים

היה לבעל יום הולדת אז השארנו אותו עם אמא ואבא ונסענו לרפאל בתל אביב...

עינבלית

New member
טרם...

אלא אם להשאיר אותה לאמא שלי וללכת לסקירת מערכות מחשב "דייט"...

אני לא זוכרת, אבל נדמה לי שבגיל שנה

אם לא יותר. אבל זה קרה רק שלוש פעמים עד כה. (שנתיים ושלושה חודשים)

yaelia

New member
סרטים מעוררי מחשבות

אותי closer מילא במחשבות. אבל זה לא בדיוק הסרט הזוגי האידיאלי. דרכים צדדיות היה משמים ומטומטם. תהרגי אותי אם אני מבינה למה הוא קיבל כל כך הרבה סופרלטיבים. ברמה של אמריקן ספלנדור המעולה אני לא מצליחה לחשוב על אף אחד שמשחק עכשיו. אולי שמש נצחית בראש צלול שהיה מקסים. אמרו לי על החדש של ווס אנדרסן life aquatic, שאין לי מושג איך קוראים לו בעברית (הבמאי שעשה את משפחת טננבאום הנפלא) אמרו עליו שהוא הסרט הכי מוצלח באזור מזה הרבה מאוד זמן. יש סרט יפני אחד, של במאי שהסרט הראשון שלו היה ראוי מאוד קוראים לו nobody knows. אולי יבוא לכם. גם אותו עוד לא יצא לי לראות (אנחנו לא יוצאים כבר רק לוקחים מהאוזן). אה, אם לא ראיתם את איי הארט האקביז, תלכו. סרט היסטרי. נדמה לי שזהו. בהצלחה.

lulyK

New member
"מתחת למים" אם אני לא טועה.

וגם אני מתה לראות אותו.

משוש30

New member
אי גם מאד אהבתי את closer

אחלה סרט אבל אנחנו הולכות לכיוונים כבדים קצת לא? אין משהו גם משעשע וגם טוב לבילוי זוגי?

yaelia

New member
היא רצתה סרט מעורר מחשבות

המלצתי. לאן הלכתם, יעל? איך היה?

באמת זכית בעושר הרעיונות

אני עוד מתלבטת בין הסרטים שהצעת (= הולכת לקרוא בעכבר העיר על מה זה ואם זה מציג באזורנו
). נצא ביום שלישי - יום הנישואין הבא עלינו לטובה (אוהבת להתכונן מראש
). עדכון יבוא. כבר מתרגשת
.

רק מקריאת התגובה בא לי על הסרט

של ווס אנדרסון. משפחת טננבאום היה בול לטעמנו. לחתולים הבאים נקרא ארי ועוזי (אם נזכור את זה בעוד חמש עשרה שנה כשיפיתי הפרנואידית שלנו תלך לעולם שכולו שלוות נפש).

למעלה