תמנות מהמפגשפורום!

Fay Wood

New member
זה יהיה קשה...:

את התמונה הזאתי צריך לסובב לכיוון השעון (לצד ימין) ואלה האנשות מימין לשמאל: בשורה למעלה (אלה שעומדות) שירה צ'אן ופקולינה, השאר (
) ג'יין (על הבירכיים... וסליחה כי ברח לי השם לגמרי!!) מאייה צאן (את רושמת את זה ככה? וזאת ההיא שיושבת על ברך אחת כזה... וגם השם שלך פרח מזכרוני *מרביצה לעצמי*), פיינל (קצת יותר מאחורה... וגם השם שלך נעלם אי-שם במעמקי מוחי הרדום... *מרביצה לעצמי יותר חזק*), אלונית 2006 (קצת יותר קדימה, עם הבלונד, שנשענת על היד שלה- ניצן השם נכון?), פיי ווד-אנייי!!!! (אפרת קוראים לי... אני חושבת... ואני קצת יותר מאחורי אלונית 2006 עם המשקפיים והסגול... כן כן, המכוערת הזאתי 0.0), ואחרונה חביבה- לפניי יותר- metuka15 או לבקשתה-קסואי (סיוון?)היא עם השקית... שבה היה פוסטרת של סאשומארו... שהיא לא רצתה להראות לנו!!!
אני לא אשכח לך על זה! אמא איזו מגילה...0.0

Fay Wood

New member
שאלו פה מי זה מי אז אני אענה:

אם מסובבים את התמונה נגד כיוון השעון (לצד שמאל) אז אלה (לפי הסדר מימין לשמאל): נעם (פקולינה), שיר (שירה צ'אן), ויובל (מאמי של רוכבת) בתמונה- הן רבות על הציריורים של שיר נראה לי... 0.0

Fay Wood

New member
זה כבר יותר קל:

לסובב את התמונה לכיוון השעון (צד ימין!!) מימין לשמאל: מאייה צ'אן (אין לי מושג איך רושמים "מאייה"), ג'יין, מאמי של רוכבת, ופקולינה... ואני שוב מצטערת על היותי סינילית

Fay Wood

New member
מימין לשמאל:

מאייה צ'אן (וואי רואים אותך הרבה 0.0), ג'יין, יותר מאחורה פקולינה ועם הגב למצלמה- שירה צ'אן (נראה לי...)

Fay Wood

New member
לסובב לכיוון השעון (צד ימין):

אני נשמעת כמו מודיעין...
אז בכל מקרה, מימין לשמאל: פקולינה, ממש מאוחריה (מוסתרת...) נמצאת אני-רואים את הסגול, שירה צ'אן, מתוקה 15/קסואי מחבקת אותה, ובקצה- מאמי של רוכבת?

Fay Wood

New member
תמונה מפחידה...

ושוב המודיעין- לסובב נגד כיוון השעון (צד שמאל...): מימין לשמאל- פקולינה ו...נראה לי מאמי של רוכבת? אלוהים, נעם רואים אותך בכל תמונה!!!

Fay Wood

New member
אוי אני זוכרת את זה!! XDDD

כשיובל (מאמי של רוכבת) החליטה שהיא מסניפה תמונה של סשומארו 0.0 חחחח XDDDD

metuka15

New member
לקיפע ולמי שרוצה לדעת

זה הציור ^^ --->> סליחה על הקימוט באמצע

Fay Wood

New member
חחחח וזאת מאמי של רוכבת

שמסניפה ציור של סשומארו... חחחחח XDD