ועוד....
F Fay Wood New member 3/5/05 #38 אמממ הוטארו (הילה) עם התיק הירוק (נכון?) ומתוקה 15 מציירת לה על הריצפה..
F Fay Wood New member 3/5/05 #39 אוי שיט, הפכתי את זה לשרשור ענק.... טוב לתמונה- את התמונה הזאת צריכה להפוך לגמרי אלא עם כן אתם רוצים שייתפס לכן הצוואר... ... על הריצפה מציירת לה שירה צ'אן (ציור מהמם! ) וכל השאר... לא קשורים... ככה גם בתמונה הקודמת... ואיפהשהו רואים בירוק את אורן... חחח
אוי שיט, הפכתי את זה לשרשור ענק.... טוב לתמונה- את התמונה הזאת צריכה להפוך לגמרי אלא עם כן אתם רוצים שייתפס לכן הצוואר... ... על הריצפה מציירת לה שירה צ'אן (ציור מהמם! ) וכל השאר... לא קשורים... ככה גם בתמונה הקודמת... ואיפהשהו רואים בירוק את אורן... חחח
D De-Panther New member 3/5/05 #25 טוף... עכשיו גם כאן../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif קוראים לי יצור ירוק מעניין מה סיגל תגיד על זה טוב עוד כמה מפגשים וגם כאן יתחילו לשאול אותי אם אני מחליף חולצה לפעמים...
טוף... עכשיו גם כאן../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif קוראים לי יצור ירוק מעניין מה סיגל תגיד על זה טוב עוד כמה מפגשים וגם כאן יתחילו לשאול אותי אם אני מחליף חולצה לפעמים...
N NOYMAN12 New member 1/5/05 #17 באתי ב- 12 !!!! כי שחזרתי רק ראיתי שזה נדחה ל-5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היתי בג'ננה בגלל זה .. אבל טוב שלא באתי היתי הכי קטנה שמה ...
באתי ב- 12 !!!! כי שחזרתי רק ראיתי שזה נדחה ל-5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היתי בג'ננה בגלל זה .. אבל טוב שלא באתי היתי הכי קטנה שמה ...
F Fay Wood New member 1/5/05 #18 למה בת כמה את? היו שם שתי ילדות נחמדות מאוד מכיתה ה'... אם זה עוזר... והודיעו כמה פעמים שזה נדחה ל-5... לא? טחחח היצור הירוק אורן XDDDDDDD דיי היה כל כך קורע....
למה בת כמה את? היו שם שתי ילדות נחמדות מאוד מכיתה ה'... אם זה עוזר... והודיעו כמה פעמים שזה נדחה ל-5... לא? טחחח היצור הירוק אורן XDDDDDDD דיי היה כל כך קורע....
N NarakuDaBoss New member 1/5/05 #22 יפה יפה, נראה היה שנהניתם שם.... מה בדיוק עשיתם? אני לא באתי, כי הצטרפתי רק לפני פחות מחודש, אז אני מרגיש לא מספיק מגובש . אני מבטיח לבוא למפגשפורום הבא!
יפה יפה, נראה היה שנהניתם שם.... מה בדיוק עשיתם? אני לא באתי, כי הצטרפתי רק לפני פחות מחודש, אז אני מרגיש לא מספיק מגובש . אני מבטיח לבוא למפגשפורום הבא!
D De-Panther New member 3/5/05 #24 הפורום בן חודש בערך../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif וכבר בשבוע שבועיים הראשונים שלו היה מפגש ככה שאין לך סיבה להרגיש חדש או פחות מגובש
הפורום בן חודש בערך../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif וכבר בשבוע שבועיים הראשונים שלו היה מפגש ככה שאין לך סיבה להרגיש חדש או פחות מגובש
D De-Panther New member 4/5/05 #57 עוד משהו כמו שבוע..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הפורום יהיה בן חודשיים